wijnproeverij

Groot glas wijn maakt je aantrekkelijker

Hou je wel van een lekker goed glas wijn? Dat komt goed uit dan want onderzoekers zeggen dat het drinken van een groot glas wijn je aantrekkelijker maakt.

Aantrekkelijk voor andere sekse

De onderzoekers van de universiteit van Bristol in Engeland stellen dat het drinken van een groot glas wijn ervoor zorgt dat je meer gaat blozen. Maar dat is niet het enige. Het zorgt er ook voor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en dat maakt je aantrekkelijker voor personen van de andere sekse.

Dit bleek bij het overgrote deel van de veertig testpersonen. Zij moesten de aantrekkelijkheid van drie verschillende groepen beoordelen: nuchter, aangeschoten en dronken

Dronken mensen

De groep met aangeschoten mensen werd door de proefpersonen als het meest aantrekkelijk beschouwd. Zij hadden ongeveer 250 milliliter wijn gedronken.

De onderzoekers benadrukken overigens dat het drinken van teveel alcohol er voor zorgt dat je juist minder aantrekkelijk wordt voor anderen. Drink met mate dus ;-)!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?