wijnproeverij

Groot glas wijn maakt je aantrekkelijker

Hou je wel van een lekker goed glas wijn? Dat komt goed uit dan want onderzoekers zeggen dat het drinken van een groot glas wijn je aantrekkelijker maakt.

Aantrekkelijk voor andere sekse

De onderzoekers van de universiteit van Bristol in Engeland stellen dat het drinken van een groot glas wijn ervoor zorgt dat je meer gaat blozen. Maar dat is niet het enige. Het zorgt er ook voor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en dat maakt je aantrekkelijker voor personen van de andere sekse.

Dit bleek bij het overgrote deel van de veertig testpersonen. Zij moesten de aantrekkelijkheid van drie verschillende groepen beoordelen: nuchter, aangeschoten en dronken

Dronken mensen

De groep met aangeschoten mensen werd door de proefpersonen als het meest aantrekkelijk beschouwd. Zij hadden ongeveer 250 milliliter wijn gedronken.

De onderzoekers benadrukken overigens dat het drinken van teveel alcohol er voor zorgt dat je juist minder aantrekkelijk wordt voor anderen. Drink met mate dus ;-)!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!