Groepsreizen voor singles naar Turkije terug van weggeweest

Na een tijdje uit het aanbod te zijn geweest staat Turkije weer terug op de kaart bij Fox Reizen. De reisorganisatie biedt 2 rondreizen aan: een 8-daagse single groepsreis langs de Turkse kust en een 15-daagse groepsrondreis ‘Schatkist van Turkije’. Bezoek de eeuwenoude opgravingen, gezellige havensteden en kleurrijke bazaars. De rijke geschiedenis van dit land proef je overal.

Langs de Turkse Kust

Deze 8-daagse single groepsreis is dé manier om de Lykische kust van Turkije te ontdekken. Dit gebeurt in alle rust en ontspanning: je wordt namelijk vervoerd op een traditionele houten jacht. Bewonder de kristalheldere wateren, mooiste stranden, idyllische baaien en groene bergen. Onder andere Fethiye en Marmaris worden aangedaan en enkele eilandjes in de omgeving. De cruise is op basis van volpension.

Schatkist van Turkije

Tijdens deze 15-daagse groepsrondreis ervaar je de veelzijdigheid van Turkije op en top. Deze reis is zeer compleet met het sprookjesachtige Cappadocië, de kalkterrassen van Pamukkale, het mysterieuze Istanbul en de ruïnestad Ephese als echte hoogtepunten. Je maakt kennis met de cultuur, natuur, archeologie, historie en kunst van dit bijzondere land. De groepsgrootte ligt voor deze reis tussen de 10 en 31 deelnemers.

Singlereis & Groepsreis

Meer info over de 15-daagse groepsreis ‘Schatkist van Turkije’ ontdek je hier. Voel je meer voor de 8-daagse singlereis? Dan vind je alles wat je weten wilt op deze pagina.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!