groepsreizen voor singles

Groepsreizen speciaal voor singles

Groepsreizen zijn helemaal van deze tijd! Steeds meer reisorganisaties hebben zich toegelegd op de behoefte en wensen van de single reiziger. Daarom hebben singles reuze veel keuze op vakantiegebied.

Voordelen groepsreizen

Eén van de allergrootste voordelen van een groepsreis met andere singles is natuurlijk dat je niet alleen bent. Tijdens een groepsreis heb je altijd aanspraak, medereizigers om je ervaringen mee te delen. Je onderneemt samen heel wat en het is daarom erg fijn om onder het genot van een lekkere maaltijd jullie belevenissen van de dag door te spreken.

Tijd voor jezelf

Natuurlijk zijn er tijdens een groepsreis ook voldoende dagen en momenten waarop je je eigen tijd kunt invullen. Tijd voor jezelf wordt ook tijdens groepsreizen met singles niet onderschat. Iedereen is anders, maar als je geen zin hebt in gezelschap, dan hoeft dat ook niet. Ieders behoefte aan ruimte en privacy wordt tijdens groepsreizen voor singles gerespecteerd.

Groepsreizen in verschillende soorten en maten

Afhankelijk van jouw reisbehoefte kies je of je op een groepsreis speciaal voor singles gaat of niet. Bij singlereizen gaan er echt alleen andere singles mee en wordt er gekeken naar de groepssamenstelling zoals leeftijd en geslacht. Het is wel zo leuk als je met gelijkgestemde singles op reis gaat. Bij groepsreizen is er sprake van een gemengd gezelschap van stellen en singles. In de reiswijzer van Single2Travel kan je aanbieders van groepsreizen hierop selecteren.

Aanbieders van speciale singlereizen in Europa

 

Verre bestemmingen & groepsreizen 1oudergezinnen

Wil je liever een mooie rondreis maken naar een verre bestemming met een gelijkgestemde groep? Kijk dan eens bij deze avontuurlijke groepsreizen voor singles. Vele reisaanbieders hebben ook speciale singlereizen voor eenoudergezinnen zodat je lekker onbezorgd met je kids op vakantie kunt. Behalve dat de kinderen zich uitstekend vermaken met hun leeftijdgenootjes kom jij ook lekker tot rust en ben je in goed gezelschap!

Partner vinden groepsreis

Een groepsreis heeft niet als doel om een date te scoren of de ideale partner aan de haak te slaan. Natuurlijk kan het dat je hartstikke verliefd wordt iemand uit de groep en dat jullie na afloop van de reis een stelletje vormen. Hartstikke leuk, maar zie het niet als een doel op zich. Ben je echt op zoek naar een date of nieuwe partner? Dan ben je beter af op een datingsite dan op reis.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.