10 geboden singlereizen

Groepsreis met singles: zo kies je de juiste vakantie

De keuze voor de juiste groepsreis met singles kan nogal een exercitie zijn. Het aanbod singlereizen is groot dus, welke vakantie past nou echt bij jou? Daarom deze 5 stappen voor het vinden van de perfecte singlevakantie!

Speciaal voor singles die willen weten welke reis(organisatie) hun droomvakantie in de aanbieding heeft is er de reiswijzer van online reismagazine Single2Travel. Heel eenvoudig en reuze doeltreffend. Dagelijks bezoeken honderden singles de reiswijzer om de best passende vakantie te vinden. De reiswijzer bestaat uit slechts 5 stappen en brengt je eenvoudig waar je wezen wilt.

Welk type groepsreis

We beginnen met je reisvoorkeuren. Wil je naar de zon, lekker relax, liever sportief en actief of hou je van avontuurlijke vakanties met een cultureel tintje? In de winter ben je misschien op zoek naar een gezellige skivakantie met andere singles of juist naar een ultra relaxte bijzonder singlereis. Bij vraag 1 geef je aan welk type groepsreis jouw voorkeur heeft.

Welk land of werelddeel

De bestemming, niet onbelangrijk natuurlijk! Wil je lekker in de buur blijven, dan kies je voor Benelux, maar vakanties in Europa behoren ook tot de mogelijkheden. Lekker ver weg? Dan heb je de keus uit vakantiebestemmingen in Noord-Amerika, Midden en Zuid-Amerika maar ook Afrika en Oceanië zijn aantrekkelijke opties. Bij vraag twee kies je dus naar welk werelddeel je het liefst wil afreizen.

Het ideale reisgezelschap

Het ideale reisgezelschap is per single verschillend. De een wil het liefst alleen maar op reis met andere singles, de andere alleenstaande reiziger vindt het geen probleem als er ook alleengaanden meereizen. Deze semi-singles hebben wel een partner, maar die gaat niet mee op vakantie. Je hebt dan een gemixte groep. Derde optie zijn vakanties met andere alleenstaande ouders en kinderen. Hartstikke leuk omdat zowel jij en de kids dan een super vakantie beleven. Je selecteert jouw reisgezelschap bij vraag drie.

De groepsgrootte van het reisgezelschap

De ene single verkeert het liefst in een zo’n groot mogelijk groep, de ander vindt het prettiger om met een kleiner clubje te reizen. Aan jou de keus bij vraag vier. Je kunt ook meerdere opties aanvinken, daarmee breidt je de mogelijke reizen en reisaanbieders een beetje uit.

Reizen met leeftijdsgenoten

Je voelt je waarschijnlijk het prettigste als jouw medereizigers ongeveer van jouw leeftijd zijn. We kunnen ons voorstellen dat je als 25 jarige liever niet met een groep single vijftigers op vakantie wil en omgekeerd. Daarom kies je bij vraag vijf en tevens de laatste met welke leeftijdsgroep singles je bij voorkeur afreist naar jouw bestemming.

Het resultaat

De reiswijzer heeft jouw voorkeuren verwerkt en je ziet in een oogopslag welke aanbieders van singlereizen precies passen bij jouw vakantiewensen. Met een klik bekijk je het actuele aanbod op de reisagenda of je klikt verder naar de website van de reisorganisatie. Het enige dat je zelf nog moet doen is een vakantie boeken op de data dat jij wilt vertrekken. We wensen je een fantastische vakantie toe! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Beschermd: Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

Beschermd: De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen!