rondreis ijsland

Groepsreis door het zuiden van IJsland

IJsland is een uniek land om vele aspecten: de watervallen, gletsjers, geisers en nog véél meer. Tijdens onze winterreis door het zuiden van IJsland komen al deze aspecten aan bod en vieren we ook nog eens de jaarwisseling met elkaar.

Kleinschalige reisorganisatie

Mr. Yeti is een kleinschalige en persoonlijke organisatie. Wij stellen onze reizen zelf samen en hebben onze eigen reisbegeleiders, die stiekem net zo dol zijn op reizen als de reizigers zelf. Onze groepen worden niet ingedeeld op geslacht of leeftijden, wat ervoor zorgt dat er altijd een gezellige boel verschillende mensen deel neemt aan een reis. Wil je een bepaalde activiteit graag buiten het programma doen? Laat het ons weten, het is jouw reis en jouw unieke ervaring! Al onze reizen zijn inclusief vervoer, begeleiding, activiteiten én overnachtingen.

Reizen naar IJsland

Nu je weet wie we zijn, vertellen we je graag wat meer over een van onze misschien wel mooiste reizen uit het hele aanbod. Het zuiden van IJsland! We brengen een bezoek aan de hoogtepunten van het zuidelijk deel. Denk aan gletsjers, geisers en uiteraard veel watervallen. Uiteraard gaan we ons best doen om het noorderlicht minstens één keer te kunnen zien. Misschien zie je hem wel als je in de hottub zit! Wil je precies weten wat je gaat bezoeken? Bekijk ons dagprogramma dan hier.

Tijdens onze reis verblijven we op verschillende accommodaties, die elk gedeeld worden met reisgenoten. Uiteraard mag je zelf kiezen bij wie je graag op de kamer zou slapen. De accommodaties zijn net even anders dan onze andere reizen: ditmaal slapen we namelijk niet in een tent, maar in leuke guesthouses! Zo kunnen we goed opwarmen voor de volgende dag.

Winterreis

Want dat kan wel een ding zijn in IJsland: het weer. De naam klinkt extreem, maar IJsland is lang niet zo koud als je zou verwachten. Tijdens onze winterreis ligt de gemiddelde temperatuur rond de 0⁰C, maar deze kan al snel kouder aanvoelen door de wind. We raden je dus aan laagjes te dragen, om optimaal te kunnen genieten van deze unieke omgeving. Wil je meer weten over het weer in IJsland? Dan raden we je aan om deze blog eens te lezen.

Tijdens de eerste reis, die vertrekt op 27 december, staat er extra veel bijzonders te wachten. Want wanneer je net bent bijgekomen van de kerstdagen, is het tijd om je voor te bereiden op het nieuwe jaar. Op oudejaarsavond bereiden we een Sylvester-diner voor. Dit doen we in de middle of nowhere en naar mate de avond vordert, is het tijd voor champagne, vuurwerk en vooral heel veel gezelligheid met de medereizigers. Gelukkig Nieuwjaar!

Reiskriebels

We kunnen ons voorstellen dat de reiskriebels nu weer op komen groeien. Neem eens een kijkje naar onze winterreis naar IJsland, wie weet past het meer bij je dan je verwacht! We kunnen niet wachten om er weer een gezellig week van te maken. Tot snel! Sjáumst síðar!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!