verzekeringen samenwonen

Gratisoptehalen.nl compleet vernieuwd

Gratisoptehalen.nl is de grootste online community gericht op duurzaamheid waar aanbieders en vragers van gratis spullen samenkomen. In 12 jaar tijd uitgegroeid tot een druk bezochte website. In 2013 werd besloten om de website opnieuw te ontwikkelen. Inmiddels zijn alle verbeteringen doorgevoerd en wordt met trots de nieuwe versie van Gratisoptehalen.nl gepresenteerd.

Design grootste vernieuwing

De grootste vernieuwing van Gratis op te Halen is het design. Er is gekozen voor een fris en vlot uiterlijk, waarin de duurzame focus van Gratisoptehalen.nl terugkomt. Naast een nieuwe uitstraling is ook de gebruiksvriendelijkheid en werking van de site verbeterd. Zo is er over de gehele site een zoekfunctionaliteit aanwezig, zodat op elk gewenst moment gezocht kan worden naar gratis producten.

Stimuleren van een sharing economy

Bijzonder aan het vernieuwde Gratis op te Halen is de achterliggende sharing economy visie. Het team van Gratis op te Halen is van mening  dat er in de hedendaagse samenleving te veel geconsumeerd wordt en vindt dat mensen meer met elkaar zouden moeten delen. Hierbij gaat het om delen in de breedste zin. Denk aan een gratis product in ruil voor een flesje wijn, maar ook aan het geven van een gratis product om een ander te helpen en een goed gevoel te geven. Gratis op te Halen ambieert zo meer positiviteit en een gevoel van samenhorigheid in Nederland te stimuleren.

Opvallend grote vraag naar gratis verhuisdozen en kantoorartikelen

De advertenties van het oude Gratis op te Halen zijn geanalyseerd. Uit dit onderzoek bleek dat veel bezoekers van de site naast populaire producten als meubels en elektronica op zoek zijn naar gratis verhuisdozen en kantoorartikelen. Om die reden is het aantal categorieën van de site uitgebreid en ook zijn er een aantal van naam veranderd. Dit had als doel om de vindbaarheid van de site te vergroten.

Suggesties welkom

“We zijn erg benieuwd wat de community vindt van de vernieuwde website. Tot nu hebben we vele positieve reacties ontvangen en een aantal nuttige suggesties.” Zegt Domingo Karsten, eigenaar van Gratis op te Halen. De suggesties van gebruikers worden kritisch bestudeerd door het team achter de website en naar verwachting zal er medio 2014 nog een update plaatsvinden.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.