verzekeringen samenwonen

Gratisoptehalen.nl compleet vernieuwd

Gratisoptehalen.nl is de grootste online community gericht op duurzaamheid waar aanbieders en vragers van gratis spullen samenkomen. In 12 jaar tijd uitgegroeid tot een druk bezochte website. In 2013 werd besloten om de website opnieuw te ontwikkelen. Inmiddels zijn alle verbeteringen doorgevoerd en wordt met trots de nieuwe versie van Gratisoptehalen.nl gepresenteerd.

Design grootste vernieuwing

De grootste vernieuwing van Gratis op te Halen is het design. Er is gekozen voor een fris en vlot uiterlijk, waarin de duurzame focus van Gratisoptehalen.nl terugkomt. Naast een nieuwe uitstraling is ook de gebruiksvriendelijkheid en werking van de site verbeterd. Zo is er over de gehele site een zoekfunctionaliteit aanwezig, zodat op elk gewenst moment gezocht kan worden naar gratis producten.

Stimuleren van een sharing economy

Bijzonder aan het vernieuwde Gratis op te Halen is de achterliggende sharing economy visie. Het team van Gratis op te Halen is van mening  dat er in de hedendaagse samenleving te veel geconsumeerd wordt en vindt dat mensen meer met elkaar zouden moeten delen. Hierbij gaat het om delen in de breedste zin. Denk aan een gratis product in ruil voor een flesje wijn, maar ook aan het geven van een gratis product om een ander te helpen en een goed gevoel te geven. Gratis op te Halen ambieert zo meer positiviteit en een gevoel van samenhorigheid in Nederland te stimuleren.

Opvallend grote vraag naar gratis verhuisdozen en kantoorartikelen

De advertenties van het oude Gratis op te Halen zijn geanalyseerd. Uit dit onderzoek bleek dat veel bezoekers van de site naast populaire producten als meubels en elektronica op zoek zijn naar gratis verhuisdozen en kantoorartikelen. Om die reden is het aantal categorieën van de site uitgebreid en ook zijn er een aantal van naam veranderd. Dit had als doel om de vindbaarheid van de site te vergroten.

Suggesties welkom

“We zijn erg benieuwd wat de community vindt van de vernieuwde website. Tot nu hebben we vele positieve reacties ontvangen en een aantal nuttige suggesties.” Zegt Domingo Karsten, eigenaar van Gratis op te Halen. De suggesties van gebruikers worden kritisch bestudeerd door het team achter de website en naar verwachting zal er medio 2014 nog een update plaatsvinden.

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.