gelijkgestemden singlereis

Gratis second opinion voor reizigers

Heb je wel een reis samengesteld, of het laten doen maar ben je er niet zeker van of het nog goedkoper kan? Of beter? Wie een graag een gratis second opinion wil over een samengestelde reis kan sinds kort terecht bij Eis’r.

Reizen vergelijken

Mensen vinden het steeds lastiger om aangeboden reizen op waarde te schatten en te bepalen of wel het maximale uit het vakantiebudget wordt gehaald. Aanbiedingen zijn vaak lastig te vergelijken of in de praktijk minder voordelig dan op papier door bijkomende kosten.

Offerte aanvragen

Een gratis offerte aanvragen kan door simpelweg een offerte te uploaden op de website van Eisr.nl. Na een analyse krijgt de inzender te horen of verbetering mogelijk is. Hetzij inhoudelijk, hetzij door een lagere prijs, of een combinatie van beide.

Verbeterpunten

Vervolgens wordt duidelijk uitgelegd op welke punten de reis verbeterd kan worden of hoeveel goedkoper de reis aangeboden kan worden. Wil de consument hierop ingaan, dan wordt een verbeterde offerte toegestuurd.

Wij zijn benieuwd; klinkt dit jou als muziek in de oren en is het iets waar jij in de toekomst weleens gebruik van zou willen maken?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.