uiterlijk eerste date

Gratis daten doe je met deze 3 slimme tips

Wil jij ook gratis daten? Heel begrijpelijk. Het kost nogal wat die ware liefde opsnorren en daar ook nog eens mee afspreken voor een eerste date. Met een beetje slim zijn en wat hulp lukt het jou ook om gratis te daten. Lees je mee?

Alternatieven om gratis te daten

Daten zonder te betalen, dan willen we allemaal wel. Verreweg de meeste datingsites vragen natuurlijk geld zodat jij toegang krijgt tot het bestand met singles. Logisch, ook zij moeten salaris krijgen en hun kantoorhuur betalen, maar wat nou als je gewoon weinig geld hebt? Of je vindt dat je niet hoeft te betalen voor de liefde? Dan zijn er natuurlijk gratis alternatieven om te daten.

We geven je 3 slimme tips om gratis te daten

Tip 1: Stop met je abonnement van de betaalde datingsite en stap over op een gratis variant. Goed, misschien is er wat minder controle op de inhoud van de berichten profielen, maar zeg nou zelf, op betaalde datingsites weet je ook niet wie er in werkelijkheid achter die foto en dat prachtige profiel schuilt toch? Ook op gratis datingsites zitten leuke mensen, singles net als jij die gewoon geen zin hebben om te betalen voor een datingsite. Gebruik je gezond verstand bij ieder contact dat je legt, appeltje eitje. En het kost je niks.

Tip 2. Hou datingsite acties in de gaten. Net als dat je aanbiedingen van de supermarkt of de tuincentra in de gaten houdt, kan het ook de moeite lonen om acties en aanbiedingen van betaalde datingsites nauwkeurig te volgen. Ook de grote jongens in de datingwereld hebben geregeld acties waarbij je gratis een aantal dagen, weken of maanden kunt profiteren van een gratis lidmaatschap dat je volledig toegang verschaft tot die tienduizenden singles. Natuurlijk met de bedoeling dat je helemaal enthousiast wordt en betalend lid wordt, maar die keuze is aan jou. Het hoeft natuurlijk niet!

Voor de maand juni hebben we een paar acties en aanbiedingen gevonden:

* Bij Relatieplanet krijg je 30% korting tot het einde van de maand.

* Ben je een alleenstaande moeder, dan hebben ze op deze datingsite een gratis full membership tot 14 juni. En omdat het natuurlijk bijna vaderdagdag is en die ook wel weer eens verliefd willen worden dezelfde gratis dating actie voor single papa鈥檚.

* Voor singles van 50+ is er ook de mogelijkheid om deze maand een gratis kijkje te nemen in alle profielen van 50plusmatch. Je krijgt 3 dagen een volledig gratis lidmaatschap. Deze gratis dating actie loopt van 15 tot 28 juni.

Tip 3. Eerst date is gratis! Heb je die leuke man of vrouw ontdekt en hebben jullie een eerste afspraakje staan? Dan heb je het onvermijdelijke moment dat je een locatie moet kiezen voor de eerste date. En ook dat kan natuurlijk helemaal gratis. Vergeet dure diners, lunches en zelfs een kop koffie hoef je niet te betalen. Met je IKEA pas, spreek je gewoon af voor een gratis bakkie koffie in een van de filialen. Lekker ongedwongen en helemaal voor niks.

Is hij of zij 茅cht de moeite waard? Dan kun je bij dezelfde keten samen een ontbijtje doen voor slechts 1 euro. Niet helemaal gratis, maar wel bijna 馃槈 !

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek 路
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien 路
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda 路
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen 路
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien 路
26 januari 2022

4 originele date-idee毛n: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen 路
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam