uiterlijk eerste date

Gratis daten doe je met deze 3 slimme tips

Wil jij ook gratis daten? Heel begrijpelijk. Het kost nogal wat die ware liefde opsnorren en daar ook nog eens mee afspreken voor een eerste date. Met een beetje slim zijn en wat hulp lukt het jou ook om gratis te daten. Lees je mee?

Alternatieven om gratis te daten

Daten zonder te betalen, dan willen we allemaal wel. Verreweg de meeste datingsites vragen natuurlijk geld zodat jij toegang krijgt tot het bestand met singles. Logisch, ook zij moeten salaris krijgen en hun kantoorhuur betalen, maar wat nou als je gewoon weinig geld hebt? Of je vindt dat je niet hoeft te betalen voor de liefde? Dan zijn er natuurlijk gratis alternatieven om te daten.

We geven je 3 slimme tips om gratis te daten

Tip 1: Stop met je abonnement van de betaalde datingsite en stap over op een gratis variant. Goed, misschien is er wat minder controle op de inhoud van de berichten profielen, maar zeg nou zelf, op betaalde datingsites weet je ook niet wie er in werkelijkheid achter die foto en dat prachtige profiel schuilt toch? Ook op gratis datingsites zitten leuke mensen, singles net als jij die gewoon geen zin hebben om te betalen voor een datingsite. Gebruik je gezond verstand bij ieder contact dat je legt, appeltje eitje. En het kost je niks.

Tip 2. Hou datingsite acties in de gaten. Net als dat je aanbiedingen van de supermarkt of de tuincentra in de gaten houdt, kan het ook de moeite lonen om acties en aanbiedingen van betaalde datingsites nauwkeurig te volgen. Ook de grote jongens in de datingwereld hebben geregeld acties waarbij je gratis een aantal dagen, weken of maanden kunt profiteren van een gratis lidmaatschap dat je volledig toegang verschaft tot die tienduizenden singles. Natuurlijk met de bedoeling dat je helemaal enthousiast wordt en betalend lid wordt, maar die keuze is aan jou. Het hoeft natuurlijk niet!

Voor de maand juni hebben we een paar acties en aanbiedingen gevonden:

* Bij Relatieplanet krijg je 30% korting tot het einde van de maand.

* Ben je een alleenstaande moeder, dan hebben ze op deze datingsite een gratis full membership tot 14 juni. En omdat het natuurlijk bijna vaderdagdag is en die ook wel weer eens verliefd willen worden dezelfde gratis dating actie voor single papa鈥檚.

* Voor singles van 50+ is er ook de mogelijkheid om deze maand een gratis kijkje te nemen in alle profielen van 50plusmatch. Je krijgt 3 dagen een volledig gratis lidmaatschap. Deze gratis dating actie loopt van 15 tot 28 juni.

Tip 3. Eerst date is gratis! Heb je die leuke man of vrouw ontdekt en hebben jullie een eerste afspraakje staan? Dan heb je het onvermijdelijke moment dat je een locatie moet kiezen voor de eerste date. En ook dat kan natuurlijk helemaal gratis. Vergeet dure diners, lunches en zelfs een kop koffie hoef je niet te betalen. Met je IKEA pas, spreek je gewoon af voor een gratis bakkie koffie in een van de filialen. Lekker ongedwongen en helemaal voor niks.

Is hij of zij 茅cht de moeite waard? Dan kun je bij dezelfde keten samen een ontbijtje doen voor slechts 1 euro. Niet helemaal gratis, maar wel bijna 馃槈 !

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret 路
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret 路
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret 路
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britanni毛 hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret 路
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek 路
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret 路
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californi毛 tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.