sail amsterdam

Gratis boodschappen doen tijdens Sail Amsterdam

Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan Sail Amsterdam? Dan kan je woensdag gratis boodschappen doen op het water. Voor het evenement is er een floating market gebouwd.

Inspiratie uit Zuidoost-Azië 

Geïnspireerd door de drijvende markten in Zuidoost-Azië, waar goederen vanaf bootjes worden verkocht, opent supermarkt Dirk van den Broek de eerste drijvende supermarkt op de Amsterdamse wateren.

Floating market

Vanaf 16.00 uur kunnen bezoekers van Sail de floating market bezoeken en gratis boodschappen halen aan de Oosterdokskade. De drijvende markt bestaat uit negen boten met elk een ander product, bijvoorbeeld bananen en frisdrank. De drijvende supermarkt zal open zijn tot alle 18.000 producten uitgedeeld zijn.

Directeur van Dirk van den Broek Steven van der Krogt: “Dirk is altijd daar waar de mensen zijn. In dit geval is dat op het water. Voor de bezoekers van Sail hebben we dan ook een leuke manier gevonden om ze te bedienen.”

Meer informatie over Sail Amsterdam vind je hier.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.