hekel aan seks
5 September 2015

Gratis app voor mensen die seks niet leuk vinden

Het is een enorm taboe om te bekennen dat je seks eigenlijk helemaal niet leuk vindt. De app Whisper laat mensen toe om in het geniep de grootste geheimen anoniem met anderen te delen, en blijkbaar zijn er heel wat mannen en vrouwen die niks leuk vinden aan het bedrijven van de liefde. Van “saai” over “beangstigend” tot “ik moet overgeven als iemand mij probeert te kussen”: dit zijn de redenen waarom mensen niet van seks houden.

Anonieme bekentenissen

De gratis app Whisper is een soort verzamelplaats voor guilty pleasures, waar mensen van over de hele wereld anoniem bekentenissen kunnen afleggen over allerlei onderwerpen. Zelf kan je er ook grasduinen in de kleine geheimpjes van anderen, wat soms grappig of ontroerend kan zijn.

Opvallend topic: niet van seks houden

Een opvallend topic op de app blijkt te zijn dat een heleboel mensen de vleselijke geneugten des levens niet zo fijn vinden als algemeen wordt aangenomen. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen geven er toe de seksuele daad maar niks te vinden. “Ik ben een man en ik hou niet van seks,” bekent een gebruiker. “Niet dat ik preuts ben, maar ik vind seks gewoon saai.”

Liever soloseks

Anderen wijten hun gebrek aan enthousiasme voor seks aan een te hoge prestatiedrang en onvermogen om een orgasme te krijgen. “Ik hou niet van seks omdat ik te veel nadenk, en pieker of ik het wel goed doe. Daardoor krijg ik zelden een orgasme.” Iemand anders stemt daar mee in: “ik heb nooit een orgasme, ongeacht met wie ik seks heb, dus ik masturbeer liever, en hou niet van geslachtsgemeenschap.”

Laag zelfbeeld

Een vaak terugkerend probleem bij zij die niet voor seks staan te springen is een gebrek aan zelfvertrouwen, of twijfels over hun lichaam. Zo bekende iemand: “ik hou er niet van om intiem te zijn met iemand omdat ik me voortdurend druk maak over hoe ik eruit zie, en zo kan ik er niet van genieten”. Ergens anders klonk het: “seks is altijd teleurstellend omdat ik te dik ben, en ik ben dan te veel gefocust op hoe afstotelijk ik er wel niet moet uitzien.”

Liever knuffelen

Aan de meest donkere zijde van het spectrum bevinden zich de bekentenissen van mensen die zelfs bang zijn van geslachtsgemeenschap, of zich er gebruikt door gaan voelen. “Ik hou echt niet van seks. Het voelt altijd alsof iemand misbruik van mij maakt.” Of nog iemand anders: “seks beangstigt mij. Het is gewoon gênant en doet pijn.” Een anonieme gebruiker laat zelfs weten dat hij/zij moet overgeven als iemand hem/haar nog maar probeert te kussen.

Seks geen prioriteit

Andere gebruikers benadrukken dan weer dat seks voor hen minder een prioriteit is, en dat ze “liever knuffelen in bed en dan gaan slapen.” Maar, zoals een gebruiker opmerkt, “het is bijna onmogelijk om iemand te vinden die hier hetzelfde over denkt.”

Wie ook stiekem wil binnenkijken in de diepste hersenkronkels van anderen óf zelf uit de school wil klappen: de app is gratis te downloaden voor iOS, Android of Windows Phone.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Kans op diepzinniger gesprek na orgasme

Het hoogtepunt van een vrijpartij is vaak het orgasme. Dat is...

Weinig tot geen sex grootste reden tot vreemdgaan

Eén keer in de twee tot drie maanden, of zelfs helemaal...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

‘Knuffelcontact’ voor nachtje weg in eigen land

Onze zuiderburen hebben het zo slecht nog niet bekeken. Ze introduceren...

5 weetjes over masturbatie die je vast nog niet wist

Lees jij je ook wel eens in over masturberen? We willen...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie