gratis activiteiten singles

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit? Dan zou het toch leuk zijn als je er toch op uit kunt? Daarom in 5 stappen de weg naar gratis single activiteiten.

Het valt of staat met een leuk groepje singles die net als jij zin hebben in een gratis uitje. Aangezien je het voor nu moet stellen zonder die gewilde euro’s moet je extra creatief zijn!

Stappenplan voor een gratis uitje met singles

 

Stap 1. Bedenk een gratis activiteit

Afhankelijk van het seizoen kun je denken aan een boswandeling, strandwandeling, stadswandeling, Amerikaanse BBQ waarbij iedereen z’n eigen eten en drinken meeneemt, schaatsen, open dag museum, een picknick in het park, avondje pokeren, gratis muziekfestival of stippel een leuke fietsroute uit. Het zijn maar voorbeelden. Gebruik je fantasie, stel jouw hobby of passies centraal en je komt een heel eind!

Stap 2.  Plan een datum

Niet al te dichtbij in verband met eventuele overvolle agenda’s van anderen dus een paar weken vooruit is het beste. Hou bij het plannen ook rekening met de feestdagen.

Stap 3. Schrijf een korte, prikkelende uitnodiging

Daar zoek je meteen een passende leuke afbeelding bij. Stel centraal, datum, activiteit, begin en eindtijd, wat men moet doen of meenemen en zet erbij dat iedereen een introduce moet meenemen. Dit kan een broer, zus, vriend(in) of collega zijn, maakt niet uit. Het gaat erom dat je een leuk, gemengd gezelschap krijgt waarbij je de kans krijgt nieuwe mensen te leren kennen.

Stap 4. Schakel je netwerk in

Heel belangrijk, maar met de hedendaagse technologie een fluitje van een cent. Zet het op je Facebookpagina, Twitter account, het intranet van je werk en mail al je vrienden, familie en kennissen met jouw uitnodiging. Vraag om reactie en stel een einddatum zodat je weet hoeveel mensen (en wie) er komen.

Stap 5.  Maak er een gezellig dag of avond van

Je hebt alle voorbereidingen getroffen en je maakt je gereed voor een gezellige dag of avond met een leuke groep singles. Bekenden en onbekenden, het is vast een beetje spannend maar ook een erg leuk initiatief dat zeker gewaardeerd zal worden! Is jouw uitje een succes? Misschien is er dan iemand in het gezelschap dat een leuk idee heeft voor een volgend gratis uitje. Voor je het weet heb je een bruisend, gratis uitgaansleven!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag
eenzaam single kerst
By Moniek ·
23 december 2020

Eenzaam als single tijdens de feestdagen: 10 tips!

Mensen die wel een partner of gezin hebben, kiezen er vaker voor om de kerstperiode alleen met elkaar door te brengen. Dit zorgt ervoor dat veel leuke actieve singles zich in deze periode eenzaam kunnen voelen. Hoe ga je hiermee om? We geven je hier 10 tips.