gratis activiteiten singles

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit? Dan zou het toch leuk zijn als je er toch op uit kunt? Daarom in 5 stappen de weg naar gratis single activiteiten.

Het valt of staat met een leuk groepje singles die net als jij zin hebben in een gratis uitje. Aangezien je het voor nu moet stellen zonder die gewilde euro’s moet je extra creatief zijn!

Stappenplan voor een gratis uitje met singles

 

Stap 1. Bedenk een gratis activiteit

Afhankelijk van het seizoen kun je denken aan een boswandeling, strandwandeling, stadswandeling, Amerikaanse BBQ waarbij iedereen z’n eigen eten en drinken meeneemt, schaatsen, open dag museum, een picknick in het park, avondje pokeren, gratis muziekfestival of stippel een leuke fietsroute uit. Het zijn maar voorbeelden. Gebruik je fantasie, stel jouw hobby of passies centraal en je komt een heel eind!

Stap 2.  Plan een datum

Niet al te dichtbij in verband met eventuele overvolle agenda’s van anderen dus een paar weken vooruit is het beste. Hou bij het plannen ook rekening met de feestdagen.

Stap 3. Schrijf een korte, prikkelende uitnodiging

Daar zoek je meteen een passende leuke afbeelding bij. Stel centraal, datum, activiteit, begin en eindtijd, wat men moet doen of meenemen en zet erbij dat iedereen een introduce moet meenemen. Dit kan een broer, zus, vriend(in) of collega zijn, maakt niet uit. Het gaat erom dat je een leuk, gemengd gezelschap krijgt waarbij je de kans krijgt nieuwe mensen te leren kennen.

Stap 4. Schakel je netwerk in

Heel belangrijk, maar met de hedendaagse technologie een fluitje van een cent. Zet het op je Facebookpagina, Twitter account, het intranet van je werk en mail al je vrienden, familie en kennissen met jouw uitnodiging. Vraag om reactie en stel een einddatum zodat je weet hoeveel mensen (en wie) er komen.

Stap 5.  Maak er een gezellig dag of avond van

Je hebt alle voorbereidingen getroffen en je maakt je gereed voor een gezellige dag of avond met een leuke groep singles. Bekenden en onbekenden, het is vast een beetje spannend maar ook een erg leuk initiatief dat zeker gewaardeerd zal worden! Is jouw uitje een succes? Misschien is er dan iemand in het gezelschap dat een leuk idee heeft voor een volgend gratis uitje. Voor je het weet heb je een bruisend, gratis uitgaansleven!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.