Gordon is single en happy. De zanger en presentator heeft zich verzoend met het feit dat hij zonder partner door het leven gaat.

Gordon is niet meer actief op zoek naar een leuke man om zijn leven mee te delen. Het leven als single bevalt hem ten langen leste kennelijk uitstekend. In de Telegraaf zegt hij “Sterker nog: ik ben niet meer verdrietig dat ik single ben”, aldus Gordon.

Detox

Gordon vertel dat hij gelukkig is in zijn eentje, maar wilde zichzelf wel beter organiseren. Daarom ging hij detoxen in Oman, om vervolgens te gaan trainen in Zuid-Afrika waar hij maar liefst 7 kilo afviel.

Ommekeer

Gordon vond het de hoogste tijd voor een ommekeer omdat hij binnenkort weer volop aan de bak moet.  „Ik was helemaal klaar met mijn overgewicht én het jojogedoe! Ik heb een ontgiftingskuur gevolgd en ben daarna in training gegaan in Kaapstad. Dat moest omdat ik vier programma’s ga doen: Hotter Than My Daughter, Goor Draait Door, Nooit Meer Naar Huis en Alles Mag op Vrijdag.” Daarnaast opent Gordon dit jaar ook nog een tweede vestiging van zijn koffietent Blushing in Amsterdam.

Anoniem

In Zuid-Afrika geniet Gordon momenteel van de anonimiteit en is hij meer gestreeld als iemand hem leuk vindt en mee uit vraagt. Hij zegt thuis veel wantrouwen te hebben door alle teleurstellingen die hij in de liefde heeft gehad.

Nieuwe liefde

Toch is de presentator naar eigen zeggen niet bang om alleen te eindigen, omdat hij “zeker weet dat er vroeger of later een liefde voor hem gaat komen”.