grote borsten korting china

Goedkoper eten met grotere borsten

Heb je grote borsten? Dan kan je in de Chinese stad Hangzou sinds 1 augustus lekker voordelig uit eten. Er hangen posters van restaurant Trendy Shrimp door de stad met daarop een rij van zeven vrouwen met verschillende cupmaten. Hoe groter de borsten hoe meer korting je krijgt.

Berucht restaurant

De korting start met 5 procent voor vrouwen met cup A en loopt op tot 65 procent voor vrouwen met cup G. Niet iedereen is blij met deze reclame, het zou vulgair en discriminerend zijn. Volgens de lokale krant de Qianjiang Evening Post hebben veel buurtbewoners geklaagd over de posters. Hoewel de klachten binnenstromen, stelt de bedrijfsleider van het beruchte restaurant dat hij het nog nooit zo druk heeft gehad.

Meisjes trots

De posters zijn inmiddels verwijderd, maar Trendy Shrimp bedrijfsleider Lan Shenggang begrijpt niet zo goed waarom. „Sinds het begin van deze promotieactie is het aantal klanten met 20 procent gestegen.” Daar voegde hij aan toe dat „sommige meisjes juist heel trots zijn en niets te verbergen hebben.”

De bedrijfsleider merkte nog op dat het voor zijn nieuwe vrouwelijke klanten geen probleem zou zijn om bij de vrouwelijke bedienden een bestelling te plaatsen in plaats van bij zijn mannelijk bedienden, om op deze manier gênante situaties te voorkomen.

Korting voor uiterlijk

Het blijkt niet de eerste keer dat Chinese restaurants korting geven gebaseerd op uiterlijk. In januari 2015 konden knappe mensen korting krijgen bij een restaurant in Henan en een maand later kregen dikke mannen en dunne vrouwen korting bij een eetgelegenheid in Chongqing.

Het zal best weleens voorkomen dat vrouwen met grote borsten in de kroeg vaker een biertje van de barman krijgen dan vrouwen met kleinere borsten. Maar inmiddels is wel duidelijk dat korting geven aan dunne, knappe mensen of vrouwen met grote borsten niet wordt gewaardeerd. Of de Chinese horeca dit ondertussen ook heeft begrepen, zal de toekomst ons leren.

Foto: Qianjiang Evening Post

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.