Het is hoogzomer en de liefde tiert welig! Bij jou nog niet? Dan is dit je kans om ook een nieuwe vlam aan de haak te slaan. En dat ook nog eens super voordelig!

Datingsite zomer actie

Datingsites helpen je niet alleen in de lente, herfst en winter aan een spannende date of misschien wel de liefde van je leven, ook in zomermaanden weten ze vele singles te matchen. Nog niet ingeschreven bij een datingsite? Dan is dit een aantrekkelijk buitenkansje. Van vrijdag 7 augustus tot en met woensdag 12 augustus 2015 biedt Lexa.nl alle nieuwe leden 3 dagen een Gratis Full Membership aan! De actie geldt voor alle nieuwe singles die zich hier inschrijven. Maak jij er een liefdevolle zomer van?

Dubbel daten

Het lijkt wel een spelletje in het casino, maar niets is minder waar! Ook bij Pepper hebben ze een zomerse actie voor singles die zin hebben in een zwoele, leuke, gezellige date. Singles die in de periode van 8 augustus tot en met 23 augustus inschrijven bij Pepper.nl ontvangen een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kun je voor hetzelfde geld 2 keer zo lang genieten. Schrijf je snel in!

Date tips in de zomer

Eenmaal ingeschreven is het natuurlijk zaak dat jij een optimaal profiel hebt zodat ook jij leuke contacten kunt leggen met andere singles die graag deze zomer nog een terrasje met je willen pakken. Denk aan goede foto’s en dito tekst en lees ook even wat je vooral niet in je datingprofiel moet zetten. Heb je een leuk contact opgedaan via de datingsite en wil je met hem of haar een eerste date plannen? Check dan even onze 25 romantische date tips voor de zomer. Genieten van de zomer en van elkaar!