Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
gelukkig zijn
29 januari 2018

Goed voor je zelf zorgen maakt gelukkig

Hoe voel je je als je gelukkig bent? Wil je graag gelukkig zijn en van het leven genieten, maar lukt je dat niet zo. Geluk, wat is dat eigenlijk? Geluk is voor iedereen anders, het is een gevoel. Geluk begint ermee om in ieder geval goed voor jezelf te zorgen.

Gewoonweg gelukkig zijn

Geluk is een gevoel. Het is iets dat je niet kunt aanraken of niet kunt vasthouden. Het is wel erg belangrijk. Wanneer je je gelukkig voelt, dan voel je je beter. Je doet anders en je denkt anders. Maar waarom is het soms zo moeilijk om gewoonweg gelukkig te zijn. Leggen we mogelijk de lat te hoog. Mogelijk gaan we met de verkeerde mensen om of kiezen we de verkeerde paden. Enkele tips om het beste uit jouw leven te halen.

Stel geen onbereikbare doelen

Je bent niet perfect en dat hoeft je ook niet te zijn.  Je moet voor jezelf geen onhaalbare doelen stellen. Raak ook niet in paniek als je iets fout doet. Mensen zijn nu eenmaal onfeilbaar. Van belang is je eigen grenzen te ontdekken. Van je eigen fouten kun je leren en daar word je dan beter van. Vergelijk je zelf ook nooit met anderen. Stop met nastreven van perfectie. Leef in het moment. Ben blij ook met wat je niet hebt.

Vaar je eigen koers

Je leeft je leven voor jezelf en niet voor anderen. Blijf niet een ingeslagen koers aanhouden, wanneer je je daarbij niet gelukkig voelt. Stel jezelf op nummer 1. Jezelf als prioriteit stellen is namelijk helemaal niet egoïstisch.  Je moet je houden aan je eigen regels. Je laten overschaduwen door mensen om je heen, daar word je nooit gelukkig van. Luister dus vooral naar jezelf.

Goed voor jezelf zorgen maakt gelukkig

Een gezonde geest woont in een gezond lichaam. Het helpt om gezond te eten, genoeg te bewegen en ook op tijd ontspanning te nemen. Rust in je hoofd in een vereiste om te kunnen stralen.

Wijk af van het vertrouwde

Door jezelf buiten je comfort zone durven te bewegen, kom je in aanraking met nieuwe mensen en nieuwe plaatsen waar je anders nooit zou komen. Ben je dus niet zo gelukkig in je huidige situatie, dan lukt het misschien wel ergens anders. Je kunt jezelf ook uitdagen en een nieuwe sport gaan proberen. Door aan iets totaal nieuws te gaan proeven, maak je jouw leven een stuk interessanter.

Geschenk

Omring je zelf met mensen waar je bewondering voor hebt en waar je van wilt leren. Mensen die jou waarderen om wie je bent. Mensen die jou aanvoelen, ook als je je een keer niet lekker voelt. Ben vaak in hun buurt en zij zullen jouw leven stralender maken. Elkaar zo kennen is een geschenk.

Positief standpunt

Leef je leven vanuit een positief standpunt. Dan zul je in staat zijn een goed leven te hebben. Het klinkt misschien zweverig, maar het is gewoon waar. Wanneer jij rustig om je heen kunt kijken en je beseft dat je eigenlijk een goed leven hebt, ga er dan vooral van genieten.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Een zus verhoogt je geluksgevoel

Heb jij een zus, of zelfs meerdere zussen? Mazzel! Het blijkt...

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

Wist je dat kerstfilms goed zijn voor je gezondheid?

Ben jij ook helemaal idolaat van kerst en vind je het...

Doe jij al aan masturdating?

Ben je single? Dan heb je misschien al wel gehoord van...

Happy selfies op Instagram na relatiebreuk helpt je niet vooruit

Is het een goed idee om enorm veel gelukkige kiekjes van...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...