ontbijt

Goed ontbijt en gezonde seks

Wanneer je zelf sportief bent, dan vind je het hoogstwaarschijnlijk prettig dat de vriend of vriendin die je krijgt, het ook leuk vindt om te sporten. Een sportief type zijn, ben je namelijk niet alleen in de sportschool of bij een vereniging, dat is een manier van leven. Dat begint bij het ontbijt en eindigt in bed met gezonde seks.

Goed ontbijt en gezonde seks

Goed ontbijt en gezonde seks is niet het enige wat belangrijk is in het leven van Frederik uit Tilburg. Hij lucht in Hart&Ziel van BN DeStem zijn ziel en zaligheid over zijn SOLO leven. Veeleisend is hij niet, maar zijn vriendin moet wel sportief aangelegd zijn. Hij zelf is een fanatiek sporter sinds zijn 17e en leeft daar ook naar. Het zou niet passen als een vriendin daar niet in mee kan gaan.

Echter vrijheid is jezelf zijn

Aan Frederik wordt gevraagd wat hij echte vrijheid vindt. Dat is leven, zegt hij. Niet te hoeven voldoen aan verwachtingspatronen van anderen. Dat maakt je namelijk onvrij. Echte vrijheid is jezelf zijn. Daar hoort ook bij dat je van je zelf houdt. En wanneer je dit doet, kun je ook van een ander houden. Hij laat zich door graag door het leven verrassen of er voor hem een ware liefde bestaat in de vorm van een vriendin.

Om leren gaan met eenzaamheid

Vriendschap vindt hij zeker zo belangrijk als familie, waar je het mee moet treffen. Die vrienden mag je zelf kiezen. Hij vindt zichzelf behoorlijk trouw en loyaal naar zijn vrienden toe. Hij heeft zijn vrienden niet nodig om zich niet eenzaam te voelen. Hij heeft er mee om leer gaan dat hij alleen is. Hij weet zich steeds beter te vermaken thuis.

Glimlach of knipoog zo gemaakt

Door zijn werk als fitness- en personal trainer komt hij voldoende in contact met vrouwen. Zeker 70% van zijn klanten zijn vrouwen. Dan wordt er natuurlijk best eens onschuldig geflirt. Een glimlach, knipoog en compliment is zo gemaakt. Voor hem is een vrouw aantrekkelijk als ze lief, verzorgd en sportief is. Tatoeages vindt hij niet erg, maar zelf is hij niet van plan ze ooit te nemen.

Als Spiderman op pad

Hij is niet echt actief aan het daten, waarschijnlijk omdat er genoeg vrouwen op zijn pad komen. Met Carnaval gaat hij wel actief op pad, namelijk als Spiderman. Dat doet hij al sinds zijn oma voor hem op zijn 6e jaar een spiderman pak gemaakt heeft. Hij is nu meer dan 25 jaar verder en in dit pak voelde hij zich toen een held en waarschijnlijk nu ook nog steeds. Mooi toch. Hij geniet regelmatig van gezonde seks, dus er zijn zeker vrouwen die vallen voor deze Spiderman uit Tilburg.

Het leven is te leuk om veel te piekeren

De angst om mensen te verliezen of om verlaten te worden, zal vast voortkomen uit iets wat ooit in zijn leven is voorgevallen. Dierbaren heeft hij daarom ook het liefst dicht bij hem. Dat hij nu een gespierd lijf heeft, heeft zeker met vroeger te maken. Ooit was hij vrij dun. Nu voelt hij zich in zijn gespierde lijf heel tevreden. Minder negativiteit binnen laten komen, dat is zijn ambitie. Hij is nogal gevoelig type. Het leven is te leuk om veel te piekeren.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam