speed daten

Goed nieuws voor singles: speeddaten weer mogelijk vanaf juni

Er gloort hoop aan de horizon voor singles die er naar uitkijken om in real life andere singles te leren kennen! Waar we met z’n allen vooral thuis en binnen zaten zien we voorzichtig aan wat lichtpuntjes verschijnen. Per juni gaan de terrassen weer open en tussen 1 juni en 1 juli mogen we met maximaal 30 mensen bij elkaar komen. Dat biedt ook voor singles weer leuke mogelijkheden om andere singles te kunnen ontmoeten.

Speedaten

De verschillende speeddate organisaties in Nederland werken er hard aan om vanaf juni singles weer met elkaar in contact te kunnen brengen op een verantwoorde manier.  Flitsdate schrijft op de website:

Aangezien er tussen 1 juni en 1 juli maar 30 mensen (inclusief personeel) tegelijkertijd in een restaurant aanwezig mogen zijn en de afstand met je gesprekspartner 1,5 meter moet zijn, zijn de mogelijkheden om te kunnen speeddaten nog steeds zeer beperkt. Wij gaan toch kijken of we enkele steden gaan opstarten, het is voor ons ook zoeken naar de juiste modus. Je ontvangt vanzelf een update zodra wij een datum echt inplannen. De datum op de site zal dan ook veranderen van “na 1 juni” naar een concrete datum.

Inrichten van speeddates

Ook Speeddaten.nl is er druk mee bezig: Na 1 juni is het waarschijnlijk weer mogelijk om reguliere speeddates te organiseren. Speeddaten.nl is in gesprek met alle locaties om dat zo veilig en prettig mogelijk in te richten. Houdt onze agenda in de gaten. Wie weet zien we jullie snel!

Actuele mogelijkheden

En bij About Love zijn de speeddates ook verplaatst naar juni!  Het ziet er naar uit dat het hoewel in een iets ander jasje toch mogelijk gaat zijn om leuke singles te ontmoeten deze lente. Hou de websites van de betreffende partijen goed in de gaten voor alle updates. Ook op onze agenda vind je uiteraard de actuele mogelijkheden!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.