speed daten
11 May 2020

Goed nieuws voor singles: speeddaten weer mogelijk vanaf juni

Er gloort hoop aan de horizon voor singles die er naar uitkijken om in real life andere singles te leren kennen! Waar we met z’n allen vooral thuis en binnen zaten zien we voorzichtig aan wat lichtpuntjes verschijnen. Per juni gaan de terrassen weer open en tussen 1 juni en 1 juli mogen we met maximaal 30 mensen bij elkaar komen. Dat biedt ook voor singles weer leuke mogelijkheden om andere singles te kunnen ontmoeten.

Speedaten

De verschillende speeddate organisaties in Nederland werken er hard aan om vanaf juni singles weer met elkaar in contact te kunnen brengen op een verantwoorde manier.  Flitsdate schrijft op de website:

Aangezien er tussen 1 juni en 1 juli maar 30 mensen (inclusief personeel) tegelijkertijd in een restaurant aanwezig mogen zijn en de afstand met je gesprekspartner 1,5 meter moet zijn, zijn de mogelijkheden om te kunnen speeddaten nog steeds zeer beperkt. Wij gaan toch kijken of we enkele steden gaan opstarten, het is voor ons ook zoeken naar de juiste modus. Je ontvangt vanzelf een update zodra wij een datum echt inplannen. De datum op de site zal dan ook veranderen van “na 1 juni” naar een concrete datum.

Inrichten van speeddates

Ook Speeddaten.nl is er druk mee bezig: Na 1 juni is het waarschijnlijk weer mogelijk om reguliere speeddates te organiseren. Speeddaten.nl is in gesprek met alle locaties om dat zo veilig en prettig mogelijk in te richten. Houdt onze agenda in de gaten. Wie weet zien we jullie snel!

Actuele mogelijkheden

En bij About Love zijn de speeddates ook verplaatst naar juni!  Het ziet er naar uit dat het hoewel in een iets ander jasje toch mogelijk gaat zijn om leuke singles te ontmoeten deze lente. Hou de websites van de betreffende partijen goed in de gaten voor alle updates. Ook op onze agenda vind je uiteraard de actuele mogelijkheden!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Gouden tips voor een succesvolle speeddate: wie niet waagt, wie niet wint!

Stel dat je bent zoals de meeste mensen. Je bent bloednerveus...

Daten in real life: tips!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

Zes redenen om te gaan speeddaten

Singles die dankzij een speeddate hun liefdespartner vinden; gebeurt dat echt?...

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie...

Datingsites en apps doen het nog steeds goed in coronatijd

Singlereizen kunnen niet doorgaan en ook door ontmoetingsavonden gaat een streep....

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie