perfecte man daten

Goed geschapen man vind je op speciale datingsite

Zangeres Anouk sprak er enige tijd geleden al over toen ze te gast was bij Linda de Mol in haar tv programma Zomerweek. Ze wilde zo nu en dan wel een man maar hij moest wel groot geschapen zijn, anders kwam hij er niet in.

Kennelijk denken meer vrouwen er zo over. Daten is leuk, maar hij moet wel een beetje ‘inhoud’ hebben. In zijn onderbroek welteverstaan. Daarom kwamen ze in Amerika met een nieuwe datingsite op de proppen: 7orbetter. Vrouwen die mannen zoeken met een maatje meer komen daar volop aan hun trekken.

Mannelijke deelnemers

Mannen die zich beschikbaar stellen op de datingsite moeten op zijn minst een penislengte hebben van 7 inch, omgerekend 17,78 centimeter. Het doel van de datingsite is om het leven van geïnteresseerde vrouwen wat eenvoudiger te maken. Voortaan hoeven de dames niet te wachten tot hij eindelijk uit de kleren gaat, of te gokken naar zijn formaat aan de hand van zijn neuslengte of schoenmaat. Ze kiezen hun date er gewoon op uit. Naast de lengte van hun geslacht moeten de heren ook aangeven of ze al dan niet besneden zijn.

Het initiatief voor deze, toch wel bijzondere, datingsite komt van Steve Pasternack. Hij is ook het brein achter een andere speciale datingsite: Suggar Daddy. Deze site moet mooie en vooral rijke mensen met elkaar in contact brengen.

Seks behoefte vrouwen

Met zijn nieuwste datingsite speelt Pasterneck in op resultaten van recente studies waaruit blijkt dat vrouwen wel degelijk belang hechten aan welke formaat penis er schuilt achter een leuke date. Zou jij als single vrouw belangstelling hebben voor een datingsite waar je een man kan selecteren op basis van zijn penis formaat?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Beschermd: Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.