perfecte man daten

Goed geschapen man vind je op speciale datingsite

Zangeres Anouk sprak er enige tijd geleden al over toen ze te gast was bij Linda de Mol in haar tv programma Zomerweek. Ze wilde zo nu en dan wel een man maar hij moest wel groot geschapen zijn, anders kwam hij er niet in.

Kennelijk denken meer vrouwen er zo over. Daten is leuk, maar hij moet wel een beetje ‘inhoud’ hebben. In zijn onderbroek welteverstaan. Daarom kwamen ze in Amerika met een nieuwe datingsite op de proppen: 7orbetter. Vrouwen die mannen zoeken met een maatje meer komen daar volop aan hun trekken.

Mannelijke deelnemers

Mannen die zich beschikbaar stellen op de datingsite moeten op zijn minst een penislengte hebben van 7 inch, omgerekend 17,78 centimeter. Het doel van de datingsite is om het leven van geïnteresseerde vrouwen wat eenvoudiger te maken. Voortaan hoeven de dames niet te wachten tot hij eindelijk uit de kleren gaat, of te gokken naar zijn formaat aan de hand van zijn neuslengte of schoenmaat. Ze kiezen hun date er gewoon op uit. Naast de lengte van hun geslacht moeten de heren ook aangeven of ze al dan niet besneden zijn.

Het initiatief voor deze, toch wel bijzondere, datingsite komt van Steve Pasternack. Hij is ook het brein achter een andere speciale datingsite: Suggar Daddy. Deze site moet mooie en vooral rijke mensen met elkaar in contact brengen.

Seks behoefte vrouwen

Met zijn nieuwste datingsite speelt Pasterneck in op resultaten van recente studies waaruit blijkt dat vrouwen wel degelijk belang hechten aan welke formaat penis er schuilt achter een leuke date. Zou jij als single vrouw belangstelling hebben voor een datingsite waar je een man kan selecteren op basis van zijn penis formaat?

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.