Glas alcohol bezorgt sexy gevoel

Mensen voelen zich meer sexy als ze een gevuld glas in de hand hebben. Zolang ze maar denken dat het glas alcohol bevat, voelen ze zich zelf veel aantrekkelijker.Tot die conclusie komt een groep psychologen van de Université-Pierre-Mendes France in Grenoble op basis van twee onderzoeken.

In het eerste onderzoek bevroegen ze 19 mensen in de kroeg, tweederde van hen was man.De proefpersonen moesten hun eigen aantrekkelijkheid beoordelen op een schaal van 1 tot 7. Hun alcoholinname werd gemeten met een blaastest. En wat bleek? Hoe hoger de alcoholinname des te positiever het zelfbeeld.

In een tweede experiment werden 94 mannen gevraagd om een nieuwe cocktail te testen. De deelnemers werd verteld dat de helft van hen een alcoholisch en de andere helft een non-alcoholische cocktail zou krijgen. Vervolgens werd ze gevraagd om een promofilmpje op te nemen voor de nieuwe cocktail en daarna de aantrekkelijkheid en originaliteit van hun eigen filmpje te beoordelen.

Degene die dachten dat ze alcohol hadden gedronken, beoordeelden zichzelf positief, onafhankelijk van of ze daadwerkelijk alcohol gedronken hadden. De deelnemers die dachten dat ze niet gedronken hadden, gaven zichzelf een lager cijfer. Zelfs als er een flinke scheut alcohol in hun drankje had gezeten.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?