Gidsen: Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport! Lekker skiën, snowboarden, langlaufen of lekker met de slee van de berg af roetsjen? Dan kun je hier je hart ophalen, want voor de sneeuw- en wintersportliefhebber hebben we de beste wintersport aanbieders van singlevakanties voor je verzameld in de wintersport gids.

Een actieve vakantie met andere singles staat garant voor dikke sneeuwpret, een super gezellige après ski en het maken van heel veel nieuwe vrienden. Een romantische encounter in de skilift sluiten we natuurlijk niet uit, maar je gaat vooral om optimaal te genieten van je welverdiende wintersportvakantie!

VillaVibes

Villavibes

Ken je SnowVibes al? Dat zijn single wintersport vakanties met een leuke groep hoger opgeleide singles. We gaan naar de populairste wintersportgebieden in onder andere Oostenrijk en Frankrijk.

Wij nemen je al het geregel uit handen. Zodat jij je een week lang volledig kunt richten op skiën, boarden, gezelligheid en al die tientallen gelijkgestemde wintersporters van jouw leeftijd.

Hieronder vind je al onze wintersport singlereizen. Kies jouw favoriete bestemming en boek vandaag nog jouw vakantie.

Simi Reizen

Simi Wintersportreizen

Wintersportreizen voor jongeren zijn over het algemeen nogal standaard. Je boekt een appartementje inclusief skipas en gaat ofwel met eigen vervoer ofwel met een busreis naar de Alpen. Voor wie wel eens iets anders wil en de wintersport iets anders wil beleven heeft Simi Reizen een aantal bijzondere wintersportvakanties voor jongeren!

SNP Reizen

SNP Winterreizen

Krakende sneeuw; prachtig wit landschap; frisse lucht; en ’s avonds een heerlijk warm vuur. Overdag trek je op sneeuwschoenen of skilatten door de mooiste sneeuwlandschappen. ’s Avonds geniet in je een comfortabel chalet of kleinschalig hotel – ver weg van het massale wintersporttoerisme. Geniet!

Crusj Singlevakanties

Crusj

Ben jij net als wij fan van sneeuw? Ga dan gezellig mee op één van onze gezellige wintersportreizen. Het maakt niet uit of je al van kinds af aan op de ski’s staat of dat je tijdens deze singlereis je eerste les neemt; er gaat van elk niveau wel iemand mee dus je zult altijd met een gezellig groepje skiën of boarden!

Mambo Singlereizen

Mambo

Krijg jij ook alweer de kriebels als de eerste vlokjes uit de lucht vallen? Als het kwik onder nul daalt en de winter echt om de hoek komt kijken? Wij wel! De ski’s staan alweer gewaxt in de garage te wachten tot ze van de berg af mogen. Straks aan het eind van de dag een lekker drankje bij de après-ski drinken en relaxen in de sauna.

Dynamic Holland

Dynamic Holland

Een reis met Dynamic Holland staat voor een ongedwongen wintersportvakantie met een leuke groep singles en alleengaanden en een heleboel gezelligheid. Deze winter hebben wij weer een gevarieerd aanbod voor jullie samengesteld.

Estivant Vakanties

Estivant

Gezellig met een groep op wintersport? Op de bestemmingen van Estivant Vakanties voelt iedereen zich meteen op zijn gemak! Dankzij de ongedwongen sfeer, waarbij niets moet en (bijna) alles kan, zorgt Estivant al meer dan 18 jaar voor tevreden gasten.

SingleSnow

SingleSnow

Als single of alleengaande op wintersport? Veel mensen gaan tegenwoordig alleen op reis. Nieuwe mensen leren kennen en ervaringen delen wordt als steeds belangrijker ervaren. SingleSnow organiseert gezellige, ongedwongen groepsreizen naar de sneeuw.