VillaVibes Singles Weekend

VillaVibes

De leukste weekendjes weg vind je bij VillaVibes. Al meer dan 16 jaar favoriet onder hoger opgeleide singles. Als gast word je hier écht ontzorgd. Van het heerlijke eten tot de leuke activiteiten. Alles is top geregeld. En door hun unieke garanties ontmoet je hier gegarandeerd mensen met wie jij een leuke klikt hebt. Kies […]

City Mates

City Mates

Gezellig met andere deelnemers voor een betaalbare prijs naar Londen, of sportief op de latten staan in de sneeuw. En wat dacht je van rondstruinen in de allerleukste steden of bossen met mensen die dat ook erg leuk vinden?!  Boek dan bij CityMates een stadsactiviteit, weekendje weg of stedentrip.

SRC Stedentrips

SRC cultuurreizen

Heb je zin om even alles achter te laten? Maak dan een stedentrip, een heerlijke manier om er even kort, maar volledig tussenuit te gaan!  Van prachtige architectuur, indrukwekkende musea, sfeervolle wijken en gezellige winkelstraatjes en terrasjes, in de mooiste steden kom je ogen tekort! Ook ’s avonds is er van alles te beleven. Ga […]

Singles Enzo

SinglesEnzo

Singles Enzo biedt met op maat gemaakte reizen, weekendbreaks, wandelingen voor singles, alleenstaanden en alleengaanden de juiste combinatie. Van heerlijke weekendjes weg tot zalige zonvakanties. Kijk snel voor het actuele reisaabod!

Aktiva Tours

Aktiva Tours Singles

Lekker een weekendje er tussenuit met andere actieve singles? Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je bij Aktiva Tours aan het juiste adres. Heerlijke weekends, korte breaks of juist iets langere singlereizen? Het kan allemaal. Kijk snel naar het actuele aanbod.

Estivant Citytrips

Estivant Vakanties

Citytrips voor singles zijn het ideale weekendje weg! Wil jij eens een andere stad ontdekken maar liever niet alleen? Ga dan op single citytrip met Estivant en ontdek een andere stad samen met een leuke groep singles!