Gidsen: Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen? Korte break, stedentrip of gewoon een paar dagen er lekker even tussenuit? Voel je er niks voor om in je uppie te reizen en is er ook geen reisgenoot voorhanden? Boek dan eens een lekkere break met andere singles. Ideaal voor iedereen die een groepsreis overweegt maar (nog) niet zo lang met een onbekend gezelschap weg durft. Zie het als een persoonlijke uitdaging. Een mooie, interessante testcase.

Vaak lekker dichtbij huis en niet te lang, dus mocht je onverhoopt niet bevallen, dan ben je zo weer thuis. Niet dat we daar bang voor zijn hoor. We durven zelfs te beweren dat je achteraf het liefst nog wat langer had willen blijven! Veruit de meest singles ervaren een korte break als verrassend positief en hebben daarna de smaak meteen te pakken. De aanbieders in deze gids zorgen ervoor dat jij een paar dagen lang de tijd van je leven hebt!

VillaVibes

VillaVibes Singles Weekend

De leukste weekendjes weg vind je bij VillaVibes. Al meer dan 16 jaar favoriet onder hoger opgeleide singles. Als gast word je hier écht ontzorgd. Van het heerlijke eten tot de leuke activiteiten. Alles is top geregeld. En door hun unieke garanties ontmoet je hier gegarandeerd mensen met wie jij een leuke klikt hebt. Kies uit 3 exclusieve weekendjes.

City Mates

City Mates

Gezellig met andere deelnemers voor een betaalbare prijs naar Londen, of sportief op de latten staan in de sneeuw. En wat dacht je van rondstruinen in de allerleukste steden of bossen met mensen die dat ook erg leuk vinden?!  Boek dan bij CityMates een stadsactiviteit, weekendje weg of stedentrip.

SRC cultuurreizen

SRC Stedentrips

Heb je zin om even alles achter te laten? Maak dan een stedentrip, een heerlijke manier om er even kort, maar volledig tussenuit te gaan!  Van prachtige architectuur, indrukwekkende musea, sfeervolle wijken en gezellige winkelstraatjes en terrasjes, in de mooiste steden kom je ogen tekort! Ook ‘s avonds is er van alles te beleven. Ga je mee?

SinglesEnzo

Singles Enzo

Singles Enzo biedt met op maat gemaakte reizen, weekendbreaks, wandelingen voor singles, alleenstaanden en alleengaanden de juiste combinatie. Van heerlijke weekendjes weg tot zalige zonvakanties. Kijk snel voor het actuele reisaabod!

Aktiva Tours Singles

Aktiva Tours

Lekker een weekendje er tussenuit met andere actieve singles? Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je bij Aktiva Tours aan het juiste adres. Heerlijke weekends, korte breaks of juist iets langere singlereizen? Het kan allemaal. Kijk snel naar het actuele aanbod.

Estivant Vakanties

Estivant Citytrips

Citytrips voor singles zijn het ideale weekendje weg! Wil jij eens een andere stad ontdekken maar liever niet alleen? Ga dan op single citytrip met Estivant en ontdek een andere stad samen met een leuke groep singles!