Gidsen: Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond? Trek de stoute schoenen aan en ga eens een avondje speeddaten. Tijdens een speeddate ontmoet je in relatief korte tijd heel veel leuke nieuwe singles van jouw leeftijd, uit dezelfde regio en met een gelijkwaardig opleidingsniveau. Matcht het wel of klikt het juist helemaal niet? Geen nood, je hebt nog kansen genoeg want na een paar minuten zit je al tegenover de volgende date kandidaat.

Speeddaten is ideaal voor singles die open staan voor nieuwe ontmoetingen, van een tikje spanning houden en vooral een erg gezellige avond willen beleven! Er worden door heel Nederland speeddates georganiseerd, dus ook vast bij jou in de buurt. Hieronder hebben we de allerbeste speeddate organisaties voor je verzameld. We wensen je heel veel fantastische dates toe!

About Love Speeddaten

About Love

About Love: Speeddaten in Amsterdam, Den Haag,  Rotterdam en Utrecht. Speeddaten met 15 tot 20 singles – Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches – Geen match? – Dan krijg je een tweede speeddate gratis! – Laagste prijsgarantie; speeddaten v/a €17,50.

LoveBorrel

LoveBorrel

Loveborrel is er voor iedereen die een gezellig avond uit wil samen met leuke singles. Op zoek naar een plek waar je in een ontspannen setting nieuwe mensen kunt ontmoeten? Mensen die net als jij een gezellige avond willen? Loveborrel geeft je een ontmoetingsplek waarbij je weet dat iedereen single is open staat voor contact.

e-machting datingsite

e-matching speeddaten

Via e-Matching kun je Speeddaten met hoger opgeleiden. Dat is een leuke en effectieve manier om een match te vinden. Je ontmoet op één avond circa twintig hoger opgeleide singles uit jouw regio en in jouw leeftijdsgroep. Een mooie aanvulling op het online daten, waarmee je je kansen op het vinden van een match flink kan vergroten.

Speeddaten.nl

Speeddaten.nl

Ben jij ook toe aan een leuke date? Speeddaten.nl is de grootste speeddate-organisatie van Nederland. Honderden singles schrijven zich wekelijks in voor een speeddate in hun regio. Je gaat speeddaten met minimaal 20 dates in één van onze toplocaties. Met unieke dategarantie: zit er geen leuke date bij, krijg je een gratis herkansing!

Flitsdate Speeddaten

Flitsdate

Stel je voor: jij plús zo’n twintig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou. Dat is FlitsDate®.