Gidsen: Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever gezegd voor een speciale doelgroep? Dat klinkt misschien gek, maar dat is het niet. Soort zoekt soort was het toch? Dus we kunnen ons best voorstellen dat je als vegetariër liever date met iemand die dezelfde levensfilosofie aanhangt. Of dat je als alleenstaande ouder van drie kinderen niet zit te wachten op een partner met een dwingende kinderwens.

Er bestaan allerlei datingsites voor een specifieke singles doelgroep. Op die manier wordt het ontmoeten van iemand die echt bij je past een stuk eenvoudiger. De beste datingsites hebben wij hier voor je op een rij gezet. Have fun!

Smart Singles Dating

Smart Singles

SmartSingles.nl staat voor ‘Daten op Niveau’ en richt zich dan ook specifieke op hoogopgeleide mensen, waarbij kennis en intelligentie een grote rol spelen bij het vinden van een partner. Academici en HBO’ers die qua levenswijze en denkwijze op hetzelfde niveau zitten kunnen op SmartSingles.nl op zoek naar een eerste afspraak of date.

Runnersdate Dating Singles

Runnersdate

Runnersdate.nl voorziet in een brede behoefte voor hardloopliefhebbers en is daarmee uniek in zijn soort. Van de lopers die graag sportief uitgedaagd worden door een loopmaatje, tot de single loper die graag een andere uitdaging aangaat, iedereen is op zijn plek bij Runnersdate.nl.

Stedendating

Stedendating

Wil je dating in je eigen regio? Singles ontmoeten die vlakbij je in de buurt wonen? Dan is stedendating echt iets voor jou! Wie weet woont jouw nieuwe liefde wel bij je om de hoek. Schrijf je in en ontdek het zelf.

Zeddnet Dating

Zeddnet

Bij Zeddnet mag je jezelf zijn. Het is niet nodig om je anders voor te doen dan je bent. Als je heel hip bent mag dat, maar het hoeft niet. Je bent méér dan welkom, gewoon zoals je bent. Het doel van Zeddnet is niet om tekortkomingen uit te lichten. Wij geloven juist dat door eerlijk te zijn, tekortkomingen er niet meer toe doen.

Maatje meer match

Maatje meer match

Maatjemeer-Match.nl is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 80 nieuwe deelnemers per dag is Maatjemeer-Match.nl uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen.

Single-Mamas Dating

Alleenstaande Mamas

Alleenstaande-Mamas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama’s (en papa’s) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Alleenstaande-Mamas is uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor alleenstaande ouders.

Second Love Dating

Second Love

Als de sleur in je relatie is toegeslagen, kun je gaan fantaseren over een one night stand. Mocht je deze fantasie werkelijkheid laten worden, dan is er Second Love. Second Love richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is toegeslagen en op zoek zijn naar een (buitenechtelijk) avontuurtje.

BiLove Dating

BiLove

Voel jij je ook aangetrokken tot vrouwen en weet je niet wat je er mee aanmoet? Of fantaseer je misschien wel eens over vrouwen terwijl je een vriend hebt? Bij Bilove, alleen voor vrouwen, vind je vrouwen die ook op zoek zijn naar contact met vrouwen.