Gidsen: Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb je tal van mogelijkheden! Denk eens aan een avondje speeddaten waarbij je meteen een stuk of 20 kandidaten voor je neus krijgt, een swingende singlesparty waar je samen lekker los kunt gaan op de dansvloer, een gezellige activiteit met singles die dezelfde interesses hebben of misschien ga je liever een weekendje weg om lekker te ontspannen.

In deze ontmoet singles gids vertellen we je graag bij welke organisaties je aan het juiste adres bent om je vriendenkring uit te breiden of een nieuwe liefde tegen het lijf te lopen. Verken, ontdek en geniet!

Do More

Do-More

Bij Do-More ontmoet je elkaar tijdens een wandeling, een etentje, een workshop of een dagje zeilen – een clubdate. Na afloop kun je het contact voortzetten zoals je dat zelf wilt: met persoonlijke berichtjes via de site of door elkaar nog eens te treffen bij een clubdate. Do-More is de nieuwe naam van Singles United.

Single Events

Single Events

Wil je leuke singlemannen en -vrouwen ontmoeten in real life? Mee doen met leuke uitstapjes, waar en zo vaak je maar wilt? Je sociale netwerk uitbouwen en wie weet die ene leuke man of vrouw tegen het lijf lopen? Ontdek dan Single Events!

NMLK

NMLK

NMLK is de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Van Groningen tot Maastricht, je ontmoet altijd nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Runnersdate Dating Singles

Runnersdate

Runnersdate.nl voorziet in een brede behoefte voor hardloopliefhebbers en is daarmee uniek in zijn soort. Van de lopers die graag sportief uitgedaagd worden door een loopmaatje, tot de single loper die graag een andere uitdaging aangaat, iedereen is op zijn plek bij Runnersdate.nl.

Eetclub singles ontmoeten

Eetclub.nl

Een eetclub is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen op te bouwen; experimenteren, ontdekken en uit je comfort zone gaan. Maak eenvoudig een compleet profiel aan en ga aan de slag!

Go-out singles activiteiten

Go-Out

Met GO OUT! wordt je plezier in het leven alleen maar vergroot. In leuk en boeiend gezelschap onderneem je dingen die je niet zo snel in je eentje zou doen. De één doet puur voor de uitjes mee; een ander doet graag nieuwe contacten op en breidt zijn vriendenkring uit. Check onze agenda!

Speeddaten.nl

Speeddaten.nl

Ben jij ook toe aan een leuke date? Speeddaten.nl is de grootste speeddate-organisatie van Nederland. Honderden singles schrijven zich wekelijks in voor een speeddate in hun regio. Je gaat speeddaten met minimaal 20 dates in één van onze toplocaties. Met unieke dategarantie: zit er geen leuke date bij, krijg je een gratis herkansing!