Gidsen: Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen en feesten! Niks zo heerlijk om op te gaan in de muziek en jezelf lekker te ontspannen. Op een singlefeest sla je twee vliegen in één klap. Behalve een avondje lekker losgaan op de dansvloer ben je ook in de gelegenheid om heel eenvoudig andere singles te ontmoeten.

Aarzel je nog omdat je niet zo’n feestbeest bent? Zelfs dan is een singlefeest the place to be om nieuwe mensen te leren kennen. Niemand houdt het uren achter elkaar vol op die dansvloer dus als het tijd is voor een rustmomentje en drankje aan de bar heb jij mooi de kans om een babbeltje te maken! En wie weet wil hij of zij jou die gave dansmoves wel bijbrengen! Singlefeesten zijn er door heel Nederland, dus er zit er vast eentje bij die bij jou in de smaak valt. In onze Singlefeesten gids vind je uiteraard alleen de beste singlefeesten. Let’s dance!

Single Sensation Party

Single Sensation

Single-Sensation is een maandelijks terugkerend dansfeest voor o.a. singles. Single-Sensation wordt elke 2e zaterdag van de maand in Feesterij ‘t Trefpunt in Rucphen gehouden. Hier kunt u genieten van heerlijke muziek uit verschillende genres (Nederlandstalig, 80’s, 90’s en veel meer).

NMLK

NMLK

Een nieuwe stad, een nieuwe baan, een nieuwe start. NMLK is al meer dan 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen & singles in Nederland. Hier organiseren we wekelijks meer dan 200 (kleinschalige) events waar nieuwe mensen elkaar in real-life ontmoeten.

Single Events

Single Events

Op zoek naar leuke events, borrels, uitjes en singlefeesten om leuke andere singles te leren kennen? Dan is Single Events the place to be! Laagdrempelig en een enorme diversiteit aan verschillende activiteiten voor singles, daar zit vast iets voor je bij!

DiscoTrain

Disco Train

Een avond Disco Train is gezellig, sfeervol, vrolijk en op een top locatie. De beste DJ’s draaien alleen de lekkerste, meest dansbare hits van toen. De dansvloer staat dan ook al vroeg vol met mensen met een lach op hun gezicht! Geen dresscode en lekker los gaan? Kijk dan snel verder!

Singles party Grollo

Singleparty Grollo

Wij willen een plek voor jou creëren, waar je ongedwongen kan dansen, swingen of springen op de manier die bij jou past. De praktijk leert ons dat nieuwkomers meestal wel aangesproken en betrokken worden.Uiteraard is je eigen opstelling ook van belang. En misschien ben je niet zo’n danser, maar de ervaring leert dat menig man en vrouw uiteindelijk toch even de dansvloer op gaat!

40up dansfeesten

40up

Ben je inmiddels de 40jarige leeftijd gepasseerd en heb je behoefte aan wat leven in de brouwerij? Kom dan naar een van onze 40UP feesten om weer eens lekker te dansen en te swingen. 40UP is een dansfeest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten, heerlijk uit je dak kan gaan.

Speeddaten - Singles Party

Speeddaten – Singlesparty

Ontmoet honderden singles! Speeddaten.nl organiseert de leukste single party’s met entertainment, acts en natuurlijk veel leuke singles! Met jouw slot of sleutel heb je de perfecte ijsbreker om heel wat leuke singles te ontmoeten. En wie weet zit de liefde van je leven er wel tussen!