Gidsen: Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar je wel reactie op krijgt? Zijn de wensen die je stelt aan een potentiële partner wel realistisch en hoe kijk jij naar jezelf en naar wat je een partner te bieden hebt? Het zijn allemaal vragen waar de meeste singles mee te maken krijgen als ze op zoek gaan naar een nieuwe partner.

Interessant is dat wanneer je je baan wilt behouden of promotie kan maken, je de hulp van een coach met beiden handen aangrijpt om je doel te bereiken. Waarom dan niet als het om je liefdesleven gaat? Onderstaande single coaches helpen je snel en vernuftig met handige tips en tricks op weg om effectiever te (online) daten en wel de partner te vinden die bij je past. Go for it!

Stief Gezin Nellie Timmermans

Stief-Gezin

Samenwonen met iemand die al vader/moeder is. Nellie Timmermans biedt hulp aan de volwassenen in een samengesteld gezin (ook preventief). Een nieuwe relatie heeft invloed op de band die je met je kinderen hebt, en omgekeerd, de kinderen hebben invloed op de band die je met je nieuwe partner hebt.

Nieuwe Stap

Nieuwe Stap

Nieuwe stap; de eerste hulp bij scheiding. Met al het nuttigs en leuks dat we verzamelen, willen wij je graag inspireren en helpen om je scheiding en de fase erna net wat makkelijker voor je te maken. Door allerlei onderwerpen in de blogs aan de orde te stellen bouwen wij aan een uitgebreide vraagbaak.

e-machting datingsite

e-Matching Dating Coach

Om via internet een partner te vinden lijkt heel makkelijk, gezien het enorme aanbod aan potentiële partners. Maar in de praktijk blijkt het niet voor iedereen even goed te werken. Om die reden biedt e-Matching persoonlijke en professionele ondersteuning door de DatingCoach.

Fleur Flirt

Fleur Flirt

Onthullingen en praktische tips op Fleur Flirt. Hoe sla je die leuke man aan de haak, wat zijn de tips bij het (online) daten en hoe kun je als single gelukkig zijn en blijven?!  Lees dat en meer in het lovestyle magazine van Fleur. Fall in love & stay in love!

relatieraadsel

Relatieraadsel

Relatieraadsel gunt iedereen een liefdevol leven en organiseert voor single vrouwen cursussen om jouw specifieke raadsel ‘Waarom jij single bent’ op te lossen. Als je liever op een wat persoonlijke manier antwoorden wilt vinden, is misschien een afspraak met de Singlecoach wat voor jou.

Masterflirt

Masterflirt

Een vrouw versieren is een vaardigheid, geen talent. Een vaardigheid kun je leren door inzicht en oefening. Masterflirt verschaft je het inzicht en helpt met de oefening. Van het aanspreken van vrouwen en het vermijden van de friendzone, tot en met dating tips en het leuk houden van jouw relatie.

Singlecoaching

Singlecoaching

Droom je van een fijne liefdesrelatie? Verlang je naar meer diepgang met anderen? Of wil je meer respect van je baas en collega’s krijgen? Bij onze workshops krijg je goed inzicht in jezelf, hoe jij het contact met anderen aangaat en wat jouw valkuilen zijn.