Gidsen: Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan ben je bij een erkend relatiebureau aan het juiste adres. Oubollig? Welnee! Anders? Jazeker. Waar je met online daten zelf loopt te grasduinen in honderden profielen, filteren deze professionele bemiddelaars op basis van jarenlange ervaring precies diegene eruit die bij jou en jouw levensstijl past.

Jezelf in een paar woorden zo vlot en grappig mogelijk omschrijven is leuk, maar dekt natuurlijk nauwelijks de lading van wie je bent, hoe je in het leven staat, wat voor jou essentieel is in een partner en wat niet. Het matchen oftewel koppelen van singles is zo oud als de weg naar Rome, maar is ook in deze tijden nog altijd succesvol. Erg prettig is dat een relatiebureau verder kijkt dan de oppervlakte. Jouw matches worden zorgvuldig gekozen en daarmee is de kans dat jij slaagt in de liefde direct veel groter. Wij verzamelden de beste relatiebemiddelaars van Nederland voor je.

Ilse Relatiebemiddeling

Ilse Relatiebemiddeling

Ilse Relatiebemiddeling is een relatiebureau dat al in 1997 werd opgericht. Ze hebben meerdere locaties, verspreid dover het land. Ze zijn naar eigen zeggen het grootste relatiebureau voor hoger opgeleide singles in Nederland op het gebied van persoonlijke matching.

Ourtime 50plus dating

Ourtime

Jonge 50-plussers staan meer open voor een relatie. Speciaal voor deze singles is er Ourtime dat vele manieren biedt om elkaar te ontmoeten. 50-plussers vinden met de uitgebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en activiteiten gemakkelijk singles van hun leeftijd, in hun buurt en met dezelfde levensvisie.

Date & Match Relatiebemiddeling

Date & Match Relatiebemiddeling

Als je de regie van je leven stevig in handen hebt, waarom laat je het vinden van een leuke partner dan aan het toeval over? Maak gebruik van het succes van Date & Match Relatiebemiddeling. We hebben de kennis en ervaring en de aanpak die werkt. We zetten ons met hart en ziel in voor een geslaagde match: persoonlijk, energiek en altijd op maat!

40plusrelatie

40plusrelatie

De eerste stap op weg naar een nieuwe partner voor alle singles van 40 jaar en ouder! Samen zijn… dat is toch wat we allemaal willen. Voor alle singles van 40+ is er daarom de persoonlijke bemiddeling van 40+ relatie. Laat ons je informeren wat we voor je kunnen betekenen.

Just2Match

JUST2MATCH

Maak kennis met JUST2MATCH: hét podium voor singles die verder denken. Onze cliënten zijn ondernemers, directeuren, beslissers en professionals uit Nederland en België. Zij hebben een HBO/WO werk & denkniveau en staan goed in het leven. Relatiebureau JUST2MATCH voor persoonlijk advies, matching en coaching.

nieuwe relatie

Nieuwe relatie

Nieuwerelatie.nl is een datingsite die zeer eenvoudig is in gebruik. Alle profielen worden gecontroleerd en fake accounts worden direct verwijderd waardoor de serieuze singles overblijven. We maken geen gebruik van computers die voor jouw potentiële dates selecteren, dat werkt toch niet.

Mens & Relatie

Mens & Relatie

De hoogste slagingskans met mens & relatie. De matchmaker leert u goed kennen door de intake bij u thuis en zoekt met 40 collegae en de relatiepsychologe naar de passende match. Met de unieke bemiddelingsmethodiek behaalt mens & relatie al 35 jaar een slagingskans 75%. Klaar voor een serieuze liefdesrelatie?