Gidsen: Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is voor de meeste singles een must! Na een breuk bestaat je sociale kring doorgaans voornamelijk uit stelletjes en niet iedereen heeft altijd zin of tijd om in het weekend met jou erop uit te trekken. Omdat je absoluut niet de enige bent, zijn er in Nederland tal van activiteitenclubs speciaal voor singles die tal van leuke events organiseren.

Samen borrelen op vrijdag of lekker naar het theater? Liever een strandwandeling op zondag of een kookworkshop volgen? Het kan allemaal en het is de ideale manier om in een ontspannen setting veel nieuwe mensen te ontmoeten. Onderstaande single activiteitenclubs zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren een leuke nieuwe vriendenkring hebt!

Do More

Do-More

Bij Do-More ontmoet je elkaar tijdens een wandeling, een etentje, een workshop of een dagje zeilen – een clubdate. Na afloop kun je het contact voortzetten zoals je dat zelf wilt: met persoonlijke berichtjes via de site of door elkaar nog eens te treffen bij een clubdate. Do-More is de nieuwe naam van Singles United.

Blend Weekend

Blend Weekend

Een exclusief en volledig verzorgd weekendje weg in eigen land! Tijdens een Blend Weekend maak je kennis met verrassende wijnen van eigen bodem. Met een groep 30’ers en 40’ers ga je wijnen (leren) proeven, bij wijnboeren langs en zie je het proces van druif tot glas van dichtbij. Je overnacht en dineert op een prachtige locatie in Zuid-Nederland.

NMLK

NMLK

NMLK is al meer dan 10 jaar de grootste en populairste uitgaanscommunity in Nederland. Leden en crew van NMLK organiseren wekelijks meer dan 200 events. You name it, bij NMLK bedenk en beleef je het met elkaar.

Ontmoeten.nl singles

Singles Ontmoeten

Op Ontmoeten.nl vind je activiteiten en uitstapjes waar iedereen aan mee kan doen. Je kan zelf ook een activiteit starten, of deelnemen aan activiteiten van anderen. Ook op die manier kan je leuke nieuwe mensen ontmoeten. Deelname is gratis!

Ouder Alleen

Ouder Alleen

Ouder Alleen is een ontmoetingsplatform voor alleenstaande ouders. Hier raak je niet alleen makkelijk met elkaar aan de praat maar er worden ook verschillende leuke activiteiten en reizen georganiseerd. Binnen de kortste keren heb je heel veel nieuwe vrienden gemaakt!

Go-out singles activiteiten

Go-Out

Met GO OUT! wordt je plezier in het leven alleen maar vergroot. In leuk en boeiend gezelschap onderneem je dingen die je niet zo snel in je eentje zou doen. De één doet puur voor de uitjes mee; een ander doet graag nieuwe contacten op en breidt zijn vriendenkring uit. Check onze agenda!

Klub Aktivo 50+ singles uitgaan

Klub Aktivo

Activiteitenclub Klub Aktivo organiseert activiteiten voor singles van 30 tot 60 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers. Je kunt twee maanden vrijblijvend meedoen. Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd.