Gidsen: Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels kent iedereen verliefde koppels die elkaar via een datingsite hebben ontmoet. Duizenden singles zijn je al voorgegaan, en met succes. Daten via een datingsite is laagdrempelig, doorgaans voordelig en biedt singles volop mogelijkheden om nieuwe contacten op te doen. De ware liefde zit misschien maar een paar muiskliks van je vandaan!

Hou je van langzaam flirten en versieren via het chatten of de mail? Of weet je liever zo snel mogelijk wat voor vlees je in de kuip hebt en stuur je spoedig aan op een eerste date? Op een datingsite kan het allemaal. Datingsites zijn er natuurlijk in alle soorten en maten, maar omdat je bij de grotere datingsites nu eenmaal meer kans maakt op een leuke date vind je in onze dating gids de grootste en beste datingsites van Nederland op een rij. Veel date plezier!

Smart Singles Dating

Smart Singles

SmartSingles.nl is er specifiek voor de doelgroepen HBO, HBO+ en WO. Academici en HBO’ers die qua levenswijze en denkwijze op hetzelfde niveau zitten kunnen op SmartSingles.nl op zoek naar een eerste afspraak of date. Naast het opleidingsniveau biedt Smartsingles.nl diverse mogelijkheden om op uiterlijke kenmerken en interesse verder te filteren.

EliteDating

EliteDating

EliteDating is één van de leidende en meest bekende online relatiebemiddelingsbureaus in Europa. Met een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en specifieke matchmaking onderscheidt EliteDating zich van andere datingsites. 30+ singles met een bovengemiddelde opleiding en dito inkomen zoeken hier naar een nieuwe partner.

Nieuwerelatie Datingsite

Nieuwerelatie

Nieuwerelatie.nl is een Nederlandse online datingsite voor mensen die een relatie achter de rug hebben en weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Op Nieuwerelatie.nl maak je gratis je eigen profiel aan inclusief foto’s en zoek je door alle profielen in onze database. Stuur een interesse- of een persoonlijk bericht naar de partner van je keuze.

Parship Dating Relatie

Parship

Vind je ideale partner via online dating bij Parship! Parship is het grootste en meest gebruikte online relatiebureau van Europa. Wij onderscheiden ons van andere datingsites door het unieke Parship-principe. Wij leveren je partnervoorstellen die gebaseerd zijn op onze wetenschappelijke persoonlijkheidstest.

Lexa Dating

Lexa

Lexa.nl is de meest betrouwbare en veiligste datingsite om in contact te komen met andere leuke singles. Of je nu op zoek bent naar een vaste relatie of gewoon een leuke date, alles is mogelijk. Onderzoek heeft aangetoond dat er gemiddeld zo’n 35.000 dates per week ontstaan door Lexa.nl!

e-machting datingsite

e-Matching

Hoger opgeleide singles (academisch, hbo) vinden via e-Matching een duurzame relatie. Je kunt gratis kennismaken met de site door je als proeflid aan te melden. e-Matching is erkend door de AVR en heeft sinds de start in 1998 altijd zeer succesvol mensen met elkaar in contact gebracht.

Match4me Dating

Match4me

Welkom bij match4me.nl, de serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland. Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere hogeropgeleide singles, dan ben je bij match4me.nl op de juiste plek. Ontmoet ook je ware liefde!