Gidsen: Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens op de culinaire toer! Zalig eten, goed glas wijn er bij of misschien liever een biertje of glaasje fris? Combineer dat met een leuke groep singles die net als jij houden van de goede dingen des levens. Dan hebben we het over culinair daten. Met z’n allen weliswaar, want door juist met een groepje mensen aan tafel te schuiven is de sfeer relaxed en zijn er geen hooggespannen verwachtingen.

Om een gespreksonderwerp zit je niet verlegen, want je krijgt een heerlijke maaltijd voorgeschoteld! Deze relaxte manier van daten, of liever gezegd ontmoeten & eten wordt ook in Nederland steeds populairder. Wil jij wel eens iets anders beleven? Onderstaande organisaties verwennen niet alleen je smaakpapillen maar laten je op een gezellige manier kennis maken met leuke, nieuwe mensen!

EETdates

EETdates

Eetdates is een nieuw concept in Nederland en laat zich het best omschrijven als een pop-up eetlokaal annex ontmoetingsplek op een bijzondere locatie. Hier geniet je aan lange tafels van lekkere gerechten, goede wijn en drankjes met een hoge wow-factor.