Gidsen: Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur! Is reizen voor jou meer dan ontspannen? Wil je ook beleven, proeven en snuiven aan andere culturen? Combineer je dit het liefst met een interessant en gelijkgestemd reisgezelschap? Dan zijn avontuurlijke, culturele vakanties met andere ondernemende singles echt iets voor jou! Wat is er mooier dan je indrukken te kunnen delen. En dat in een reisgezelschap waarbij jij je vanaf dag één helemaal thuis voelt!

Verre reizen hebben een magische aantrekkingskracht op vrijwel iedereen en in tegenstelling tot een luie strandvakantie denk je na afloop van dit type reizen terug in termen als ‘droomreis’ of de ‘vakantie van je leven’. Alles moet kloppen. Van de bestemming tot de samenstelling van de groep. De volgende reisorganisaties hebben de benodigde jarenlange ervaring om jouw avontuur tot een onvergetelijke ervaring te maken. Verleg je grenzen en geniet!

Fox Singlereizen

Fox Singlereizen

De singlereizen van Fox zijn voor singles die graag op een ongedwongen en een gezellige manier samen willen reizen. De grootste leeftijdsgroep ligt tussen de 30 en 55 jaar. Uitgangspunt is nieuwe vrienden maken, andere singles ontmoeten en een fantastische reis beleven!

SRC cultuurreizen

SRC Cultuurvakanties

Hoe mooier de verhalen, hoe mooier de reis. Dus: ontdek jouw vakantieland tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar je ook met ons naartoe gaat, met onze reisleiders gaat er een wereld voor je open! Ze zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven boeien met leuke anekdotes en fascinerende details.

Sawadee singlereizen

Sawadee

Onze reizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen op vakantie gaat, maar wel graag in het gezelschap van anderen een land wil verkennen. Het begrip ‘single’ hanteren we ruim: wil jij op vakantie, maar blijft je partner thuis? Ook dan kun je een van onze singlereizen boeken.

Koning Aap reizen

Koning Aap

Koning Aap verzorgt avontuurlijke rondreizen wereldwijd voor echte levensgenieters. Reizen naar prachtige bestemmingen met op en top zorg voor accommodaties, transport en bijzondere activiteiten. Voor alleenreizenden hebben we iets nieuws: Single Reizen.

Shoestring singlereizen

Shoestring

Zin in een avontuurlijke verre rondreis, maar toch liever niet alleen? Ga dan met Shoestring mee op singlereis! Ontmoet nieuwe mensen met dezelfde passie voor reizen en ontdek tegelijkertijd al het moois wat onze planeet te bieden heeft!

SNP Reizen

SNP

SNP Groepsreizen zijn er voor reizigers die de natuur en cultuur van een land in eigen tempo willen ontdekken! Niet enkel vanachter het raampje van een touringcar of op loodzware wandeltochten. Veel zien en beleven, actief maar niet teveel en vooral veel vrijheid.

Djoser singlereizen

Djoser

Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur.

Mambo Singlereizen

Mambo

Bij de Mambo singlereizen reis je altijd met leeftijdsgenoten. We hebben singlereizen voor jongeren tussen de 20 en 35 jaar. Ook hebben we singlereizen voor de leeftijdsgroep 25-39 jaar. Je hebt de keuze uit strandvakanties, actieve vakanties, rondreizen, maar ook surf- of zeilvakanties.