Kennissenkring 50+

Kennissenkring singles

Ook zin om er met iemand of een groepje op uit te gaan. Maar wie heeft er tijd? Loop je hier als single tegen aan, dan is ons besloten kennissenkring social platform wellicht de oplossing voor jou. Mensen te zoeken in 14 interessegebieden. Selecteer verder zelf op leeftijd, man/vrouw en provincie. Samen er op uit, daar […]

De Wandeldate

De Wandeldate

Man, single en hoogopgeleid? Ga aan de wandel! DeWandeldate is dé datingsite voor wandelaars, fietsers, hardlopers en natuurliefhebbers. Met een nieuwe manier van daten: WANDELDATEN! Spreek één-op-één af met andere leden. Of wandel mee met een groep. Voor actieve, sportieve singles in Nederland en België.

Single Sensation

Single Sensation Party

Single-Sensation is een maandelijks terugkerend dansfeest voor o.a. singles. Single-Sensation wordt elke 2e zaterdag van de maand in Feesterij ’t Trefpunt in Rucphen gehouden. Hier kunt u genieten van heerlijke muziek uit verschillende genres (nederlandstalig, 80’s, 90’s en veel meer).

Funbreaks

Funbreaks organiseert groepsreizen en events voor actieve en gezellige singles van 30 t/m 59 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Door de thema’s (outdoor, zeilen, yoga, wandelen, culinair, watersport, fotografie etc.) hebben alle deelnemers al direct een raakvlak door de gemeenschappelijk interesse.

e-matching speeddaten

e-machting datingsite

Via e-Matching kun je Speeddaten met hoger opgeleiden. Dat is een leuke en effectieve manier om een match te vinden. Je ontmoet op één avond circa twintig hoger opgeleide singles uit jouw regio en in jouw leeftijdsgroep. Een mooie aanvulling op het online daten, waarmee je je kansen op het vinden van een match flink […]

Daten voor Senioren

50liefde

50liefde.nl is de datingsite voor 50 plussers! Schrijf u nu gratis in op de grootste datingsite voor 50 plussers en kom vandaag nog in contact met leuke singles! De verhouding man/vrouw is bij 50liefde.nl anders dan andere 50 plus datingsites (57%/43%). De klantenservice is telefonisch te benaderen.