VillaVibes

VillaVibes

Herken je dit? Je bent single. Gek op reizen. Je bent een jaar of vijftig, barst van de energie en hebt zin om van het leven te genieten. Bovendien vind je het leuk om in een bijzondere omgeving andere mensen te ontmoeten. In dat geval zijn onze single reizen 50 plus echt iets voor jou.

Natuurlijk Reizen

Ga met andere singles gezellig op een ongedwongen manier op vakantie. Of je nu dertig, veertig, vijftig of boven de zestig bent, als je op vakantie wilt en het prettig vindt om met een groep te reizen dan ben je bij Natuurlijk Reizen van harte welkom op één van de prachtige groepsreizen.

Crusj 50plus singlereizen

Crusj Singlevakanties

Je bent hoger opgeleid, je hebt zin om op vakantie te gaan, maar… met wie? Met de singlereizen van Crusj natuurlijk! Ontdek de prachtige, bruisende, relaxte reizen voor singles van 45-65 en 55+ jaar (actieve singles van 60+ en 70+ zijn dus ook welkom). Dat wordt genieten!

Funbreaks

Funbreaks organiseert groepsreizen en events voor actieve en gezellige singles van 30 t/m 59 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Door de thema’s (outdoor, zeilen, yoga, wandelen, culinair, watersport, fotografie etc.) hebben alle deelnemers al direct een raakvlak door de gemeenschappelijk interesse.

50plusmatch

50plusmatch

50plusmatch.nl is dé serieuze datingsite voor actieve 50-plussers. 50plusmatch.nl is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Zo kom je sneller in contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten.

Vijftigplusdating

vijftigplusdating

Als 50-plusser is het tegenwoordig niet eenvoudig om een nieuwe partner te vinden. Uit onderzoek is gebleken dat de 50-plusser zich inmiddels prima kan redden op het internet. Vele 50-plussers zoeken dan ook op het internet naar een nieuwe partner door middel van datingsites zoals Vijftigplusdating.

Flitsdate

Flitsdate Speeddaten

Stel je voor: jij plús zo’n twintig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de […]