Smart Singles

Smart Singles Dating

SmartSingles.nl staat voor ‘Daten op Niveau’ en richt zich dan ook specifieke op hoogopgeleide mensen, waarbij kennis en intelligentie een grote rol spelen bij het vinden van een partner. Academici en HBO’ers die qua levenswijze en denkwijze op hetzelfde niveau zitten kunnen op SmartSingles.nl op zoek naar een eerste afspraak of date.

Ourtime

Ourtime 50plus dating

Jonge 50-plussers staan meer open voor een relatie. Speciaal voor deze singles is er Ourtime dat vele manieren biedt om elkaar te ontmoeten. 50-plussers vinden met de uitgebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en activiteiten gemakkelijk singles van hun leeftijd, in hun buurt en met dezelfde levensvisie.

EliteDating

EliteDating

EliteDating is één van de leidende en meest bekende online relatiebemiddelingsbureaus in Europa. Met een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en specifieke matchmaking onderscheidt EliteDating zich van andere datingsites. Singles met een bovengemiddelde opleiding en dito inkomen zoeken hier naar een nieuwe partner.

40plusrelatie

40plusrelatie

De eerste stap op weg naar een nieuwe partner voor alle singles van 40 jaar en ouder! Samen zijn… dat is toch wat we allemaal willen. Voor alle singles van 40+ is er daarom de persoonlijke bemiddeling van 40+ relatie. Laat ons je informeren wat we voor je kunnen betekenen.

50liefde

50liefde

50liefde.nl is de datingsite voor 50 plussers! Schrijf u nu gratis in op de grootste datingsite voor 50 plussers en kom vandaag nog in contact met leuke singles! De verhouding man/vrouw is bij 50liefde.nl anders dan andere 50 plus datingsites. Dit komt door onze serieuze insteek.

Seniorengeluk

Seniorengeluk dating

SeniorenGeluk.nl brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. SeniorenGeluk.nl is een besloten datingcommunity en uitsluitend toegankelijk voor deelnemers. Omdat aanmelden verplicht is, kunnen wij snel ingrijpen wanneer mensen het niet zo nauw nemen met onze voorwaarden.

Vijftigplusdating

vijftigplusdating

Als 50-plusser is het tegenwoordig niet eenvoudig om een nieuwe partner te vinden. Uit onderzoek is gebleken dat de 50-plusser zich inmiddels prima kan redden op het internet. Vele 50-plussers zoeken dan ook op het internet naar een nieuwe partner door middel van datingsites zoals Vijftigplusdating.

50plusmatch

50plusmatch

50plusmatch.nl is dé serieuze datingsite voor actieve 50-plussers. 50plusmatch.nl is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Zo kom je sneller in contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Word gratis lid bij 50plusmatch.nl en maak gebruik van de vele mogelijkheden.