Gidsen: 1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties! Als alleenstaande ouder op vakantie gaan betekent meestal een behoorlijke uitdaging. Deed je eerst alles samen, nu sta je er letterlijk en figuurlijk alleen voor. Eenmaal aangekomen op je bestemming zit je als single papa of mama meestal tussen de gelukkige, complete gezinnetjes. Ideaal? Verre van. De oplossing is heel eenvoudig. Maak dezelfde vakantieplannen, maar ga samen op reis met andere eenoudergezinnen.

Veel minder zorgen en dubbel plezier! Want wanneer jouw kids zich vermaken met de andere kinderen heb jij lekker een relaxmomentje voor jezelf. Kom je eindelijk eens aan dat boek toe dat al tijden ligt te wachten. Een oppas heb je eenvoudig bij de hand en als ’s avonds de kinderen op bed liggen, zit je niet in je uppie. Kortom, alleen maar voordelen. Eenoudervakanties heb je in alle soorten en maten. In onze eenoudervakantie gids vind je uiteraard alleen de allerbeste!

Yeti Jr. Eenouderreizen

Je wilt graag op vakantie maar het idee dat de zorg voor je kinderen allemaal op jouw schouders terecht komt is plots geen vakantie meer. Samen met Yeti Jr. zorgen wij ervoor ervoor dat jullie beide een heerlijke vakantie beleven. Avontuurlijke éénoudervakanties boek je bij Yeti Jr.!

sunweb eenoudervakanties

Sunweb Eenoudervakanties

Sunweb maakt het makkelijker voor eenouder gezinnen om een vakantie op maat te vinden. Uit het gehele aanbod heeft Sunweb alle accommodaties geselecteerd waarbij het mogelijk is om een reis te boeken met de kinderen en maar één betalende volwassene.

Tomeeto

Tomeeto

Bij Tomeeto is het idee is dat iedereen, kinderen én volwassenen, zich kunnen ontspannen op vakantie. Ook de ouders mogen eens loslaten en zich laten meevoeren en verwennen door onze organisatie. En ook gewoon eens onder volwassenen plezier maken.

Maris Life

Maris Life

Ben je op zoek naar een compleet verzorgde vakantie voor single ouders die alleen met hun kind of kinderen (van 0 tot 18 jaar) op vakantie willen? Onze bestemmingen zijn met zorg uitgekozen, scherp geprijsd en altijd kindvriendelijk! Ga mee naar Kos,Marmaris, Costa del Sol, Macedonië of Kreta.

Koning Aap reizen

Koning AAP

Ben jij een alleenstaande ouder en wil je er graag even tussenuit met je kind(eren)? En gaat je voorkeur uit naar een vakantiebestemming buiten Europa? Dan ben je bij Koning Aap verzekerd van succes. Je kunt hier terecht voor compleet verzorgde eenoudervakanties naar de meeste prachtige verre bestemmingen.

Sawadee singlereizen

Sawadee Familie Avontuur

Onze reizen zijn bedoeld voor single ouders die met hun kinderen een avontuurlijke rondreis willen maken, maar wel graag in het gezelschap van anderen een land willen verkennen. Bekijk het prachtige, avontuurlijk aanbod 1-oudervakanties.

Estivant Vakanties

Estivant

Estivant (het Franse woord voor ‘zomergast’) organiseert al 18 jaar met veel succes bijzondere vakanties voor eenoudergezinnen. Onze vakanties zijn uniek door onze enthousiaste, gastvrije medewerkers, leuke programma’s en heerlijke vakantiebestemmingen.