Picture

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het Belgische Vlaanderen? Dan wil ook jij vast graag (speed)daten, nieuwe singles ontmoeten en op reis met een gelijkgestemd gezelschap van ondernemende, actieve vrijgezellen. We geven onze onze Belgische zuiderburen beslist geen ongelijk!

Niets is zo fijn om te daten met vrijgezellen die bij jou in de regio wonen, op reis te gaan met singles die ‘jouw taal’ spreken en na een super gezellige speeddate avond met een goed gevoel naar huis te gaan. Daarom de beste organisaties voor Vlaamse singles in België voor je in een handig overzicht.

ELITEDATING

België telt op dit moment meer dan anderhalf miljoen singles. Datingsite ELITEDATING maakt het eenvoudiger om tussen al deze vrijgezellen een partner te vinden die echt bij je past. Wereldwijd maken al meer dan 13 miljoen alleenstaanden gebruik van onze datingservice. Eén op de drie leden vindt een partner bij ELITEDATING.

Bezoek de website

Time to Meet

Time to Meet wil een eeuwenoude, maar vergeten activiteit, weer centraal stellen: mensen in het écht ontmoeten. In een ongedwongen groepssfeer en met een kwalitatief aanbod aan activiteiten willen wij mensen weer in levende lijve laten genieten van elkaar. Op elke leeftijd, met elke geaardheid, en in ieders interessesfeer.

Bezoek de website

Mr. Yeti Singlereizen

We kennen je probleem, je wilt graag op vakantie maar jouw vrienden hebben allemaal een relatie. Met Mr. Yeti vertrek jij op een actieve (single) groepsreis van circa 8 personen Europa in. Denk maar eens aan bestemmingen als Zweden, Noorwegen, IJsland, Schotland of Ierland. Samen met actieve avontuurlijke singles uit Vlaanderen!

Bezoek de website

Seniorengeluk

SeniorenGeluk.be is dé ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 35 nieuwe deelnemers per dag is SeniorenGeluk.be uitgegroeid tot de grootste én meest actieve datingsite voor senioren.

Bezoek de website

SmartVibes

Maandelijks vinden heel wat speeddates in heel Vlaanderen plaats. Bij speeddating ontmoeten minstens 7 single dames, minstens 7 alleenstaande mannen tijdens 1 gezellige avond uit. Met elke vrijgezel voer je een kort gesprekje van 7 minuten. Het wordt dus een gevulde avond vol interessante ontmoetingen en boeiende gesprekjes!

Bezoek de website

Qupid Dating

Qupid.nl is dé datingsite in Nederland en België gericht op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Qupid.nl werkt op basis van credits. Dit betekent dat je dus niet vastzit aan abonnementen of kleine letters. Hierin onderscheidt Qupid.nl zich van de rest, waarbij je zelf bepaalt hoeveel je precies wilt besteden bij de zoektocht naar jouw ideale partner!

Bezoek de website

KrisKras Reizen

KrisKras staat voor duurzame groepsreizen, te gekke weekends en eigenzinnige dagtrips voor 18- tot 30-jarigen. We serveren steeds een originele mix van natuur, cultuur, actie en … genieten. Je gezelschap bestaat uit een reisbegeleid(st)er en een groepje leeftijdsgenoten die samen met je op verkenning gaan.

Bezoek de website