Picture

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen en feesten! Niks zo heerlijk om op te gaan in de muziek en jezelf lekker te ontspannen. Op een singlefeest sla je twee vliegen in één klap. Behalve een avondje lekker losgaan op de dansvloer ben je ook in de gelegenheid om heel eenvoudig andere singles te ontmoeten.

Aarzel je nog omdat je niet zo’n feestbeest bent? Zelfs dan is een singlefeest the place to be om nieuwe mensen te leren kennen. Niemand houdt het uren achter elkaar vol op die dansvloer dus als het tijd is voor een rustmomentje en drankje aan de bar heb jij mooi de kans om een babbeltje te maken! En wie weet wil hij of zij jou die gave dansmoves wel bijbrengen! Singlefeesten zijn er door heel Nederland, dus er zit er vast eentje bij die bij jou in de smaak valt. In onze Singlefeesten gids vind je uiteraard alleen de beste singlefeesten. Let’s dance!

Speeddaten - Singlesparty

Ontmoet honderden singles! Speeddaten.nl organiseert de leukste single party's met entertainment, acts en natuurlijk veel leuke singles! Met jouw slot of sleutel heb je de perfecte ijsbreker om heel wat leuke singles te ontmoeten. En wie weet zit de liefde van je leven er wel tussen!

Bezoek de website

Disco-Train

Stap op de disco train en ...tjoeketjoek...ga mee terug naar toen! De disco party's zijn feesten waar je heen gaat puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, dansbare muziek uit de 70's, 80's & 90's. Uitgaan, feesten, flirten, dansen en sjansen op goede locaties door heel het land.

Bezoek de website

40up

Ben je inmiddels de 40jarige leeftijd gepasseerd en heb je behoefte aan wat leven in de brouwerij? Kom dan naar een van onze 40UP feesten om weer eens lekker te dansen en te swingen. 40UP is een dansfeest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten, heerlijk uit je dak kan gaan.

Bezoek de website

35plusparty

Ben je single, 35+ hou je wel van een avondje dansen en woon je in het zuiden van het land? Dan zijn de maandelijkse feesten van 35+party echt iets voor jou. Kom je ook?

Bezoek de website

All-Dance

Singles All-Dance organiseert elke zondag een dans/ontmoetingsavond voor alleengaanden. De leeftijd van onze bezoekers kan per avond wisselen maar is gemiddeld tussen de 40 en 60 jaar! De avonden worden druk bezocht door honderden singles uit Noord, Midden en Zuid Holland.

Bezoek de website

Swingsteesjun

Bij Swingsteesjun gaat het om gezelligheid, dansen en elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. De feesten zijn op stijlvolle toplocaties in Amsterdam en Haarlem. En dát voor een betaalbare entreeprijs.

Bezoek de website