Picture

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke singles? Dan zijn singlereizen een uitkomst! Vanuit je luie stoel boek je eenvoudig een heerlijke vakantie met alles erop en eraan. Prettig dat alles professioneel voor je wordt geregeld, inclusief een passend reisgezelschap dat net als jij dezelfde vakantievoorkeuren heeft.

Natuurlijk, singlereizen heb je in allerlei soorten en maten. Van reizen met een klein of juist groter gezelschap, geselecteerd op leeftijdscategorie, of soms zelfs op opleidingsniveau. Het is maar wat jij belangrijk vindt. En qua bestemming kun je het zo gek niet bedenken of er gaat een reis naar toe. In onze single reizen gids hebben we alleen de allerbeste reisorganisaties voor je verzameld zodat ook jij optimaal kunt gaan genieten van je welverdiende vakantie!

Crusj

De leukste singlevakantie vind je bij Crusj! Ontdek de Meeting Friends experience op één van onze mooie bestemmingen. Crusj heeft het grootste aanbod bestemmingen: van een strandvakantie in Portugal, tot een rondreis door Vietnam en van een gezellige wintersport tot yogavakantie op Ibiza! Ga je mee?

Bezoek de website

Sawadee

Geniet van een actieve vakantie met andere singles. De reizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen op vakantie gaat, maar wel graag in het gezelschap van anderen een land wil verkennen. Laat je verrassen door onze fantastische reizen en bestemmingen.

Bezoek de website

Estivant

Met bijna 18 jaar ervaring heb je bij Estivant de zekerheid van een ongedwongen vakantie waarbij niets moet en véél kan. Onze singlevakanties zijn uniek door onze enthousiaste, gastvrije medewerkers, originele programma's en heerlijke vakantiebestemmingen.

Bezoek de website

SingleSun

Als single of alleengaande op zomervakantie? Dan ben je bij SingleSun op de juiste plek. Wij organiseren ongedwongen groepsreizen naar diverse bestemmingen in Europa. SingleSun organiseert gezellige, ongedwongen groepsreizen naar de zon.

Bezoek de website

Fox Singlereizen

De singlereizen van Fox zijn voor singles die graag op een ongedwongen en een gezellige manier samen willen reizen. De grootste leeftijdsgroep ligt tussen de 30 en 55 jaar. Uitgangspunt is nieuwe vrienden maken, andere singles ontmoeten en een fantastische reis beleven!

Bezoek de website

Djoser groepsreizen

Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur.

Bezoek de website

Shoestring

Is reizen je passie? Ga dan met Shoestring op avontuur! Actieve rondreizen met optimale vrijheid - vol afwisseling in 70 bestemmingen over de gehele wereld - intens genieten op een afgelegen strandje - lekker stappen in een exotische metropool - een spannende tocht door de jungle - en nog veel meer!

Bezoek de website