Picture

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is voor de meeste singles een must! Na een breuk bestaat je sociale kring doorgaans voornamelijk uit stelletjes en niet iedereen heeft altijd zin of tijd om in het weekend met jou erop uit te trekken. Omdat je absoluut niet de enige bent, zijn er in Nederland tal van activiteitenclubs speciaal voor singles die tal van leuke events organiseren.

Samen borrelen op vrijdag of lekker naar het theater? Liever een strandwandeling op zondag of een kookworkshop volgen? Het kan allemaal en het is de ideale manier om in een ontspannen setting veel nieuwe mensen te ontmoeten. Onderstaande single activiteitenclubs zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren een leuke nieuwe vriendenkring hebt!

Singles United

Bij Singles United ontmoet je elkaar tijdens een salsa workshop, een wandeling, een etentje of een dagje zeilen – een clubdate. Na afloop kun je het contact voortzetten zoals je dat zelf wilt: met persoonlijke berichtjes via de site of elkaar gewoon nog eens treffen bij een clubdate.

Bezoek de website

Klub Aktivo

Activiteitenclub Klub Aktivo organiseert activiteiten voor singles van 30 tot 60 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers. Je kunt twee maanden vrijblijvend meedoen. Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd.

Bezoek de website

Go-Out

Met GO OUT! wordt je plezier in het leven alleen maar vergroot. In leuk en boeiend gezelschap onderneem je dingen die je niet zo snel in je eentje zou doen. De één doet puur voor de uitjes mee; een ander doet graag nieuwe contacten op en breidt zijn vriendenkring uit. Check onze agenda!

Bezoek de website

Solas

Solas is een gezellige vrienden/activiteitenclub voor singles. Vaak is er al meteen een klik met anderen, juist omdat iedereen alleenstaand is. In een ongedwongen sfeer andere mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, staat bij Solas voorop.

Bezoek de website

Singles Ontmoeten

Op Ontmoeten.nl vind je activiteiten en uitstapjes waar iedereen aan mee kan doen. Je kan zelf ook een activiteit starten, of deelnemen aan activiteiten van anderen. Ook op die manier kan je leuke nieuwe mensen ontmoeten. Deelname is gratis!

Bezoek de website

Ouder Alleen

Ouder Alleen is een ontmoetingsplatform voor alleenstaande ouders. Hier raak je niet alleen makkelijk met elkaar aan de praat maar er worden ook verschillende leuke activiteiten en reizen georganiseerd. Binnen de kortste keren heb je heel veel nieuwe vrienden gemaakt!

Bezoek de website

InviteMe

Onderneem jij graag activiteiten in je vrije tijd en ben je op zoek naar iemand om dit samen mee te doen? Op Invite Me kom je in contact met iemand die gemeenschappelijke interesses heeft. Met hem of haar kun je een relatie opbouwen, gewoon een gezellige avond hebben, of op vriendschappelijke wijze een leuke tijd beleven!

Bezoek de website