Picture

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie is echt vele malen leuker dan alleen. Ook de single vijftiger heeft de magie van singlereizen ontdekt en omarmt. Niks zo lekker om naast een prachtige vakantiebestemming ook nog eens in goed gezelschap te verkeren. Interessant is dat het soort reis eenzelfde soort mensen aantrekt. De kans dat er in het reisgezelschap meerdere singles zitten waarmee het uitstekend klikt is dan ook bijzonder groot.

De voorpret begint natuurlijk bij het zoeken en boeken van die ene 50+ reis die precies aansluit bij jouw vakantiewensen. Bij de meeste 50+ reisaanbieders zie je vooraf al wie je reisgenoten zullen zijn, dus dat is extra leuk. Ben je nog nooit met een groepsreis op vakantie geweest? Je bent niet de enige. Maar we durven er heel wat om te verwedden dat dit niet je laatste keer zal zijn. De beste reisaanbieders voor 50+ singlereizen hebben we lekker overzichtelijk voor je verzameld. Goede reis!

Crusj 50+

Je bent hoger opgeleid, je hebt zin in vakantie, maar... met wie? Met de singlereizen van Crusj natuurlijk! Ontdek de prachtige, bruisende relaxte reizen voor singles van 35-50 en 45-65 jaar.  Je reist met mensen die hetzelfde willen: plezier maken, goede gesprekken voeren, lachen, heerlijk eten, luieren, maar ook lekker actief bezig zijn.

Bezoek de website

SNP Groepsreizen

Voor een maximale beleving van een groepsreis houden wij bewust onze groepen klein: maximaal 15 tot 20 deelnemers. Wij geloven dan dat je het meest geniet en plezier beleeft! Onze groepsreizen staan ook bekend om de gelijkgestemdheid van onze deelnemers. Dat is geen simpel toeval. Ga je mee op reis?

Bezoek de website

TUI reizen

Wil je een ongedwongen, gezellige vakantie en niet alleen op reis? Dan is RUI Reizen de juiste keus! TUI Reizen biedt singles (45+) fiets-, wandel-, bus- en rondreizen naar tal van bestemmingen. Compleet verzorgd en met gegarandeerd een eigen 1-persoonskamer. Je boekt bij TUI!

Bezoek de website

VillaVibes

Herken je dit? Je bent single. Gek op reizen. Je bent een jaar of vijftig, barst van de energie en hebt zin om van het leven te genieten. Bovendien vind je het leuk om in een bijzondere omgeving andere mensen te ontmoeten. In dat geval zijn onze single reizen 50 plus echt iets voor jou.

Bezoek de website

Natuurlijk Reizen

Ga met andere singles gezellig op een ongedwongen manier op vakantie. Of je nu dertig, veertig, vijftig of boven de zestig bent, als je op vakantie wilt en het prettig vindt om met een groep te reizen dan ben je bij Natuurlijk Reizen van harte welkom op één van de prachtige groepsreizen.

Bezoek de website

Effeweg

Wilt u een ongedwongen vakantie en bovenal niet alleen op reis? Dan zijn onze single reizen echt iets voor u! Deze busreizen zijn geschikt voor ouderen die waarde hechten aan gezelligheid en een mooie vakantie willen beleven. U bent vrij in uw daginvulling, uiteraard kunt u meedoen met de aangeboden excursies. Maar zelf de stad te ontdekken mag ook.

Bezoek de website

SRC Cultuurvakanties

Hoe mooier de verhalen, hoe mooier de reis. Dus: ontdek jouw vakantieland tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar je ook met ons naartoe gaat, met onze reisleiders gaat er een wereld voor je open! Ze zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven boeien met leuke anekdotes en fascinerende details.

Bezoek de website