Picture

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie is echt vele malen leuker dan alleen. Ook de single vijftiger heeft de magie van singlereizen ontdekt en omarmt. Niks zo lekker om naast een prachtige vakantiebestemming ook nog eens in goed gezelschap te verkeren. Interessant is dat het soort reis eenzelfde soort mensen aantrekt. De kans dat er in het reisgezelschap meerdere singles zitten waarmee het uitstekend klikt is dan ook bijzonder groot.

De voorpret begint natuurlijk bij het zoeken en boeken van die ene 50+ reis die precies aansluit bij jouw vakantiewensen. Bij de meeste 50+ reisaanbieders zie je vooraf al wie je reisgenoten zullen zijn, dus dat is extra leuk. Ben je nog nooit met een groepsreis op vakantie geweest? Je bent niet de enige. Maar we durven er heel wat om te verwedden dat dit niet je laatste keer zal zijn. De beste reisaanbieders voor 50+ singlereizen hebben we lekker overzichtelijk voor je verzameld. Goede reis!

Crusj 50+

Je bent hoger opgeleid, je hebt zin in vakantie, maar... met wie? Met de singlereizen van Crusj natuurlijk! Ontdek de prachtige, bruisende relaxte reizen voor singles van 35-50 en 45-65 jaar.  Je reist met mensen die hetzelfde willen: plezier maken, goede gesprekken voeren, lachen, heerlijk eten, luieren, maar ook lekker actief bezig zijn.

Bezoek de website

Cirkel Reizen

Cirkel reizen brengt singles van 45+ naar zowel de prachtigste zon en sneeuw bestemmingen. Zomer en winter, de lekkerste vakanties met leuke, gezellige en ondernemende singles. Cirkel Vakanties is al 23 jaar dé specialist in groepsreizen exclusief voor singles, éénoudergezinnen en gezinnen. Ga je ook mee?

Bezoek de website

Njoy reizen

Ben je 50+ en reis je alleen? Dan ben je bij Njoy reizen op het juiste adres, want al onze vakanties worden speciaal voor jou georganiseerd. Maak een keuze uit ons gevarieerde reisaanbod en geniet van een van A tot Z verzorgde singlevakantie vol onverwachte ontmoetingen, onvergetelijke reismomenten en nieuwe vriendschappen.

Bezoek de website

SRC Cultuurvakanties

Hoe mooier de verhalen, hoe mooier de reis. Dus: ontdek jouw vakantieland tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar je ook met ons naartoe gaat, met onze reisleiders gaat er een wereld voor je open! Ze zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven boeien met leuke anekdotes en fascinerende details.

Bezoek de website

Singlereizen.nl 50+

Ben jij ook op zoek naar het grootste aantal singlereizen voor 50Plus? Ga dan nú naar Singlereizen.nl en ervaar zelf uit hoeveel vakanties jij kunt kiezen. Kijk je bij de groepsinfo, dan weet je ook direct met wie je reist. Met onze 15 jaar ervaring weten onze vakantie experts precies wat jij zoekt. Bel ze gerust of stel je vraag 24/7 online.

Bezoek de website

50plus singlereizen Peter Langhout

"Share moments" is een veel gehoord gezegde. En wat is er leuker dan mooie momenten samen delen met anderen? Alleen op vakantie, maar toch samen genieten met andere alleengaanden… Dat kan tijdens onze speciale single busreizen. Wij bieden diverse specifieke singlereizen naar Duitsland. Daarnaast hebben wij meerdere single-vriendelijke reizen.

Bezoek de website

Kras Reizen

Wil je een ongedwongen, gezellige vakantie en niet alleen op reis? Dan is KRAS Singlereizen de juiste keus! KRAS biedt singles (45+) fiets-, wandel-, bus- en rondreizen naar tal van bestemmingen. Compleet verzorgd en met gegarandeerd een eigen 1-persoonskamer. Je boekt bij KRAS!

Bezoek de website

SNP Groepsreizen

Voor een maximale beleving van een groepsreis houden wij bewust onze groepen klein: maximaal 15 tot 20 deelnemers. Wij geloven dan dat je het meest geniet en plezier beleeft! Onze groepsreizen staan ook bekend om de gelijkgestemdheid van onze deelnemers. Dat is geen simpel toeval. Ga je mee op reis?

Bezoek de website