weer aan het daten

Gezond, fit en vol vertrouwen je date ingaan

Een leven waarbij je zo fit mogelijk bent. Dat klinkt ideaal, maar is het wel haalbaar om altijd fit te zijn?  De truc is dan ook om een goede balans te vinden. Want wil je gaan daten, dan gaat dat het best wanneer je gezond en fit bent en vol vertrouwen.

Sportschool en gezond eten

Je hebt geen uren de tijd om de sportschool in te gaan en dat gezond eten is ook niet altijd even makkelijk. Een keer een patatje eten mag heus wel, net als een avondje op de bank blijven in plaats van de sportschool ingaan. Zorg ervoor dat snacks niet te vaak voorkomen, maar wees ook zeker niet te streng voor jezelf.

Gezond, fit en vol vertrouwen je date ingaan

Ga je weer daten en wil je daarvoor zelfvertrouwen opbouwen? Het begint vaak met hoe je eruit ziet. Is er iets in de spiegel waarover je ontevreden bent? Werk eraan! Je kunt gebruik maken van Shakeplus. Hierbij drink je een shake in plaats van het eten van een maaltijd, maar wees niet bang dat je meteen weer trek zult krijgen. De shakes vullen goed en zijn gezond. Er zijn geen stoffen toegevoegd die we niet binnen horen te krijgen en het immuunsysteem wordt ondersteund dankzij de vele mineralen en vitamines die toegevoegd zijn aan de shakes. Daarbij komt dat het weinig tijd kost, dus ideaal! Ook Orangefit is een service waar je terecht kunt voor dergelijke producten.

Klaar om weer te gaan daten

Je kunt op deze manier dus afvallen of een gezondere levensstijl aannemen. Het is maar net wat jij wil. Op die manier wordt jij in ieder geval zekerder van jezelf en kun je weer gaan daten. Want je moet goed onthouden dat je pas dan moet gaan daten zodra je er klaar voor bent. Heb jij het idee dat je meer zelfvertrouwen hebt gekregen? Twijfel dan niet om je aan te melden voor bijvoorbeeld een datingsite of app. Vergeet natuurlijk niet om een foto van jezelf te plaatsen waarbij je mogelijk enige kilo’s kwijt bent of gewoon lekkerder in je vel zit!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam