uitgaan in je eentje

Gezocht met spoed: een partner voor de feestdagen

De feestdagen naderen en iedereen is bezig plannen te maken. Kerst bij de familie, de jaarwisseling bij vrienden… En jij bent op deze bijzondere dagen nog steeds hartstikke single. Niet iedereen vindt dat erg, maar er zijn ook heel veel singles die niet alleen willen zijn. Hoe zorg je er in deze beperkte tijd nou voor dat je iemand vindt die bij je past en waar je het nieuwe jaar sprankelend mee kunt beginnen? Drie gouden tips!

1.   Online dating

Een makkelijke manier om snel met veel mensen in contact te komen. Op Singlessite vind je een overzicht van talloze datingsites die je kunnen helpen aan een leuke kerstdate. Elke datingsite heeft zijn eigen kenmerk en trekt een bepaalde doelgroep aan. Kijk daarom van te voren goed welke sites wel en niet bij je passen. Een ware hype op dit moment is de app Tinder, waar je iemand op basis van een foto een hartje of kruisje geeft. Het is heel laagdrempelig en je kunt makkelijk onderweg een chatgesprek met iemand starten. Wie weet vind je op deze manier wel jouw nieuwe liefde!

2.   Singlefeesten

Spreek je liever mensen face-to-face aan en beoordeel je mensen liever niet op basis van hun online profiel? Ga dan lekker op stap! In heel Nederland worden regelmatig singlefeesten georganiseerd voor singles die een avondje uit willen en op zoek zijn naar nieuwe sociale contacten. Sommige singlefeesten zijn algemeen, maar er zijn bijvoorbeeld ook feesten speciaal voor 50-plussers. Op Singlessite vind je organisaties die singlefeesten organiseren. Ook kun je meteen in de agenda zien wanneer er een feestje is bij jou in de buurt.

3.   Speeddaten

Een ontzettend leuke manier om veel nieuwe mensen te ontmoeten. Je kunt alleen gaan of samen met een single vriend of vriendin – je hebt hoe dan ook een leuke avond. Speeddaten combineert de voordelen van singlefeesten en online dating: je ziet mensen in het echt, maar kunt er ook snel vanaf als je je niet aangetrokken voelt tot de ander. Veel organisaties bieden bovendien smakelijke hapjes en drankjes aan op hun speeddate-avonden, zodat je tijdens ontmoetingen lekker kunt smikkelen. Plus: je hebt meteen een gespreksonderwerp! Neem eens een kijkje in ons overzicht van speeddate organisaties en plan vervolgens jouw speeddate-avond met de agenda.

Nou kan het natuurlijk gebeuren dat jouw prins(es) op het witte paard internetproblemen heeft, thuis op de bank zit als jij op dat leuke singlefeest staat, of zich op een andere speeddate-avond heeft ingeschreven als jij aan dat tafeltje zit. Geen ramp, de wereld vergaat niet als je onverhoopt toch alleen bent met kerst. Er is genoeg te doen! Als je lekker thuis wilt blijven, dan hoef je je natuurlijk ook niet te vervelen. Juist wel zin in een kersttripje? Ga dan lekker kerstshoppen. of boek een leuke kerstreis. Wie weet loop je daar alsnog iemand tegen het lijf!

Lisa, redactie Singlessite.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.