Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
uitgaan in je eentje
1 november 2013

Gezocht met spoed: een partner voor de feestdagen

De feestdagen naderen en iedereen is bezig plannen te maken. Kerst bij de familie, de jaarwisseling bij vrienden… En jij bent op deze bijzondere dagen nog steeds hartstikke single. Niet iedereen vindt dat erg, maar er zijn ook heel veel singles die niet alleen willen zijn. Hoe zorg je er in deze beperkte tijd nou voor dat je iemand vindt die bij je past en waar je het nieuwe jaar sprankelend mee kunt beginnen? Drie gouden tips!

1.   Online dating

Een makkelijke manier om snel met veel mensen in contact te komen. Op Singlessite vind je een overzicht van talloze datingsites die je kunnen helpen aan een leuke kerstdate. Elke datingsite heeft zijn eigen kenmerk en trekt een bepaalde doelgroep aan. Kijk daarom van te voren goed welke sites wel en niet bij je passen. Een ware hype op dit moment is de app Tinder, waar je iemand op basis van een foto een hartje of kruisje geeft. Het is heel laagdrempelig en je kunt makkelijk onderweg een chatgesprek met iemand starten. Wie weet vind je op deze manier wel jouw nieuwe liefde!

2.   Singlefeesten

Spreek je liever mensen face-to-face aan en beoordeel je mensen liever niet op basis van hun online profiel? Ga dan lekker op stap! In heel Nederland worden regelmatig singlefeesten georganiseerd voor singles die een avondje uit willen en op zoek zijn naar nieuwe sociale contacten. Sommige singlefeesten zijn algemeen, maar er zijn bijvoorbeeld ook feesten speciaal voor 50-plussers. Op Singlessite vind je organisaties die singlefeesten organiseren. Ook kun je meteen in de agenda zien wanneer er een feestje is bij jou in de buurt.

3.   Speeddaten

Een ontzettend leuke manier om veel nieuwe mensen te ontmoeten. Je kunt alleen gaan of samen met een single vriend of vriendin – je hebt hoe dan ook een leuke avond. Speeddaten combineert de voordelen van singlefeesten en online dating: je ziet mensen in het echt, maar kunt er ook snel vanaf als je je niet aangetrokken voelt tot de ander. Veel organisaties bieden bovendien smakelijke hapjes en drankjes aan op hun speeddate-avonden, zodat je tijdens ontmoetingen lekker kunt smikkelen. Plus: je hebt meteen een gespreksonderwerp! Neem eens een kijkje in ons overzicht van speeddate organisaties en plan vervolgens jouw speeddate-avond met de agenda.

Nou kan het natuurlijk gebeuren dat jouw prins(es) op het witte paard internetproblemen heeft, thuis op de bank zit als jij op dat leuke singlefeest staat, of zich op een andere speeddate-avond heeft ingeschreven als jij aan dat tafeltje zit. Geen ramp, de wereld vergaat niet als je onverhoopt toch alleen bent met kerst. Er is genoeg te doen! Als je lekker thuis wilt blijven, dan hoef je je natuurlijk ook niet te vervelen. Juist wel zin in een kersttripje? Ga dan lekker kerstshoppen. of boek een leuke kerstreis. Wie weet loop je daar alsnog iemand tegen het lijf!

Lisa, redactie Singlessite.nl

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles komen weer in actie!

Singles lijken met zicht op de nieuwe fase van de intelligente...

Erotisch flirten op afstand doe je zo

Nu we voorlopig nog even aangewezen zijn op onze online dating...

Uit en date tips voor alleenstaande ouders

Aangezien het best lastig is om aan een nieuwe relatie te...

Feestdagen voorbij: wat te doen met je oude kerstboom?

Weet jij al wat je met je kerstboom doet na de...

Single met de kerst: vijf redenen om blij te zijn

Hoewel kerst erg draait om het samenzijn van geliefden en mensen...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie