mannen nieuwe relatie

Gezocht: een man voor mijn moeder

Gun jij jouw vrijgezelle vader ook weer een leuke vlotte vrouw? Of ben je zelf een single man die er klaar mee is alleen te zijn en graag zijn leven gaat delen met een prettige vrouw? Dit is een oproep voor single mannen en vaders voor een nieuw datingprogramma op Net5.

Leuke single vaders gezocht

Singlessite.nl mag helpen om zoveel mogelijk leuke mannen te bereiken, die denken dat ze de ideale man kunnen zijn voor een alleenstaande vlotte moeder.

Een man voor mijn moeder

In ‘Een man voor mijn moeder’, het nieuwe datingprogramma voor Net5, zijn vijf aantrekkelijke en zelfstandige moeders op zoek naar nieuw liefdesgeluk.

Hun (bijna) volwassen kinderen helpen bij die zoektocht.

Heb jij een single vader?

Ben of ken jij de ideale man die ook op zoek is naar de ware? Of heb jij misschien een single vader die op zoek is naar een leuke vrouw?

Maak melding

Stuur dan een mail met je naam, foto, adres en telefoonnummer naar:
Eenmanvoormijnmoeder@eyeworks.tv
En vertel welke van deze vijf vrouwen je wel een keer zou willen ontmoeten.

Meer weten?

Voor meer informatie over het aanmelden, of over de vrouwen kunt u terecht op  de website: www.net5.nl/eenmanvoormijnmoeder.

Eén van de deelnemende moeders

Van de 5 vrouwen die meedoen, kun je op de bovengenoemde site filmpjes vinden.

Eén van de vrouwen in Cindy, waarvoor haar zoon een goed woordje doet. Ook bij Erna, Veronique, Heidi en Anita kun je vast een beeld vormen.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.