een man voor mijn moeder

Gezocht: Een man voor mijn moeder

In ‘Een man voor mijn moeder’, het nieuwe datingprogramma voor Net5, zijn vier aantrekkelijke en zelfstandige moeders op zoek naar nieuw liefdesgeluk. Hun (bijna) volwassen kinderen helpen bij die zoektocht.

Eerdere oproep

We hebben al eerder aan jullie lezers gevraagd of  jullie geen mannen kennen die geschikt zouden zijn voor dit programma. De voorproducties draaien volop van dit serieuze tv-programma dat gepresenteerd wordt door Rob Kamphues (bekend van ‘De Reunie’ en ‘Rapport voor mijn Ouders’). Via het team van Eyeworks nogmaals het verzoek een nieuw oproep te plaatsen. Van de vijf vrouwen zijn er nog 4 die echt mee gaan doen op tv, dus één zal er ontbreken.

Dus denk jij dat jouw single vader eigenlijk een hele leuke vent is en toe is aan een nieuwe relatie? Of ben je zelf die vlotte papa die eigenlijk wel klaar is met het thuis zitten in je eentje.  Komt de gedachte “Samen is gewoon leuker”steeds vaker in je op, dan is het tijd voor actie.

Het is een datingprogramma, waarin de hulp van de kinderen belangrijk is. De bijna volwassen kinderen helpen bij de zoektocht om hun alleenstaande moeder aan een single man te brengen.

Heb jij een single vader?

Ben of ken jij de ideale man die ook op zoek is naar de ware? Of heb jij een single vader die op zoek is naar een leuke vrouw?
Kijk nog even naar het filmpje van Rob Kamphuis om je over de streep te trekken. Op de site zijn ook van de vrouwen filmpjes te bekijken. Die heb je ook nodig om aan te geven welke vrouw bij jou het meest in de smaak valt.

Maak melding

Stuur dan een mail met je naam, foto, adres en telefoonnummer naar:
Eenmanvoormijnmoeder@eyeworks.tv%20.
En vertel welke van de 4 vrouwen je wel een keer zou willen ontmoeten.

Meer weten?

Voor meer informatie over het aanmelden, of over de vrouwen kunt u terecht op de website van Net5.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.