Gezicht verklapt romantische intenties

Wat iemand wil op het relationele vlak is van het gezicht af te lezen. Daarbij kiezen mannen en vrouwen juist voor het tegenovergestelde. Mensen blijken over het algemeen goed aan elkaar te kunnen zien of zij openstaan voor seksuele relaties. Mannen kiezen voor vrouwen die de uitstraling hebben van iemand die openstaat voor kortstondige seksuele relaties. Vrouwen kiezen echter voor mannen die eruit zien alsof ze behoefte hebben aan een lange relatie.Drie Britse universiteiten ondervroegen 700 mensen voor het onderzoek. Ze kregen telkens een tweetal foto’s te zien van dezelfde persoon, met subtiele aanpassingen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten