Geweldige vintage woonschatten vind je hier

Ben jij niet zo van nieuwe spulletjes die rechtstreeks uit het plastic komen maar juist dol op vintage en unieke stukken die je opduikelt op rommelmarkten en een tweede of derde leven geeft? Dan kijk je vast uit naar het voorjaar! Maar wist je dat je ook in de winter prima op zoek kan naar nieuwe woonschatten voor een prikkie?

De grootste online rommelmarkt

Natuurlijk, er is marktplaats! De grootste rommelmarkt die ons landje rijk is en waar je echt alles, maar dan ook alles kunt vinden dat je hartje begeert. Van dat mooie oude vintage stoeltje tot een theekopje dat je servies compleet maakt. Natuurlijk wel even opletten wat je bij wie koopt dus lees voordat je overgaat tot een aankoop even de tips over veilig handelen. 

Unieke kunstveiling

Een mooi schilderij, antieke lamp of juist dat tafeltje van Italiaans design? Op de veilingsite Catawiki vind je het allemaal. Een fijn tijdverdrijf zo tijdens de donkere dagen om alle nieuwe veilingen op deze site af te speuren. Ze hebben een diversiteit waar je U tegen zegt en het aanbod komt uit heel de wereld. Heb je zelf nog mooie oude spullen staan? Dan kan je ze op Catawiki ook veilig verkopen! Ben je op zoek naar ware kunst? Hier vind je waardevolle tips voor kopen via kunstveilingen.

Oude meuk is leuk

Is dat online kopen en verkopen niks voor jou en struin je ook in de winter het liefst zoveel mogelijk rommelmarkten en kringloopwinkels af om dat ene unieke stuk voor een spotprijsje te scoren? Dan moet je de website van Meuk is Leuk in de gaten houden. Hier staan alle places to be voor schatgravers zoals jij! En niet alleen in Nederland, maar ook bij onze zuiderburen.

Nieuw maar overbodig

Wil je toch het liefst iets nieuws (uit de verpakking) maar mag het niet teveel kosten? Dan ben je vast geholpen met de veilingsite BVA Auctions. Hier vind je restpartijen van meubelzaken en groothandels. Op zoek naar een nieuwe bank, tuinstel of een badkuip? Dikke kans dat je hier slaagt. Je moet er wel rekening mee houden dat je veel spullen zelf moet gaan ophalen!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!