Geweldige vintage woonschatten vind je hier

Ben jij niet zo van nieuwe spulletjes die rechtstreeks uit het plastic komen maar juist dol op vintage en unieke stukken die je opduikelt op rommelmarkten en een tweede of derde leven geeft? Dan kijk je vast uit naar het voorjaar! Maar wist je dat je ook in de winter prima op zoek kan naar nieuwe woonschatten voor een prikkie?

De grootste online rommelmarkt

Natuurlijk, er is marktplaats! De grootste rommelmarkt die ons landje rijk is en waar je echt alles, maar dan ook alles kunt vinden dat je hartje begeert. Van dat mooie oude vintage stoeltje tot een theekopje dat je servies compleet maakt. Natuurlijk wel even opletten wat je bij wie koopt dus lees voordat je overgaat tot een aankoop even de tips over veilig handelen. 

Unieke kunstveiling

Een mooi schilderij, antieke lamp of juist dat tafeltje van Italiaans design? Op de veilingsite Catawiki vind je het allemaal. Een fijn tijdverdrijf zo tijdens de donkere dagen om alle nieuwe veilingen op deze site af te speuren. Ze hebben een diversiteit waar je U tegen zegt en het aanbod komt uit heel de wereld. Heb je zelf nog mooie oude spullen staan? Dan kan je ze op Catawiki ook veilig verkopen! Ben je op zoek naar ware kunst? Hier vind je waardevolle tips voor kopen via kunstveilingen.

Oude meuk is leuk

Is dat online kopen en verkopen niks voor jou en struin je ook in de winter het liefst zoveel mogelijk rommelmarkten en kringloopwinkels af om dat ene unieke stuk voor een spotprijsje te scoren? Dan moet je de website van Meuk is Leuk in de gaten houden. Hier staan alle places to be voor schatgravers zoals jij! En niet alleen in Nederland, maar ook bij onze zuiderburen.

Nieuw maar overbodig

Wil je toch het liefst iets nieuws (uit de verpakking) maar mag het niet teveel kosten? Dan ben je vast geholpen met de veilingsite BVA Auctions. Hier vind je restpartijen van meubelzaken en groothandels. Op zoek naar een nieuwe bank, tuinstel of een badkuip? Dikke kans dat je hier slaagt. Je moet er wel rekening mee houden dat je veel spullen zelf moet gaan ophalen!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.