Geweldige vintage woonschatten vind je hier

Ben jij niet zo van nieuwe spulletjes die rechtstreeks uit het plastic komen maar juist dol op vintage en unieke stukken die je opduikelt op rommelmarkten en een tweede of derde leven geeft? Dan kijk je vast uit naar het voorjaar! Maar wist je dat je ook in de winter prima op zoek kan naar nieuwe woonschatten voor een prikkie?

De grootste online rommelmarkt

Natuurlijk, er is marktplaats! De grootste rommelmarkt die ons landje rijk is en waar je echt alles, maar dan ook alles kunt vinden dat je hartje begeert. Van dat mooie oude vintage stoeltje tot een theekopje dat je servies compleet maakt. Natuurlijk wel even opletten wat je bij wie koopt dus lees voordat je overgaat tot een aankoop even de tips over veilig handelen. 

Unieke kunstveiling

Een mooi schilderij, antieke lamp of juist dat tafeltje van Italiaans design? Op de veilingsite Catawiki vind je het allemaal. Een fijn tijdverdrijf zo tijdens de donkere dagen om alle nieuwe veilingen op deze site af te speuren. Ze hebben een diversiteit waar je U tegen zegt en het aanbod komt uit heel de wereld. Heb je zelf nog mooie oude spullen staan? Dan kan je ze op Catawiki ook veilig verkopen! Ben je op zoek naar ware kunst? Hier vind je waardevolle tips voor kopen via kunstveilingen.

Oude meuk is leuk

Is dat online kopen en verkopen niks voor jou en struin je ook in de winter het liefst zoveel mogelijk rommelmarkten en kringloopwinkels af om dat ene unieke stuk voor een spotprijsje te scoren? Dan moet je de website van Meuk is Leuk in de gaten houden. Hier staan alle places to be voor schatgravers zoals jij! En niet alleen in Nederland, maar ook bij onze zuiderburen.

Nieuw maar overbodig

Wil je toch het liefst iets nieuws (uit de verpakking) maar mag het niet teveel kosten? Dan ben je vast geholpen met de veilingsite BVA Auctions. Hier vind je restpartijen van meubelzaken en groothandels. Op zoek naar een nieuwe bank, tuinstel of een badkuip? Dikke kans dat je hier slaagt. Je moet er wel rekening mee houden dat je veel spullen zelf moet gaan ophalen!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.