Getrouwde mannen verversen slip dubbel zo vaak als singles

Vrouwen hebben duidelijk positieve invloed op de persoonlijke hygiëne van mannen. Uit recent Amerikaans onderzoek blijkt namelijk dat getrouwde heren dubbel zo vaak vers ondergoed aantrekken dan hun single seksegenoten.

Ook toonde enquête aan dat 80 procent van de mensen nooit zijn stijl van ondergoed verandert, dat meldt styletoday.nl. Daarnaast draagt een op de zes zelfs slipjes die niet goed zitten. Slechts een derde van de vrouwen draagt een passend slipje bij haar beha. Om te eindigen met een grappige noot: een kwart van de mannen heeft een onderbroek die geluk moet brengen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?