Getrouwde koppels voelen zich drie jaar na huwelijk het gelukkigst

Twee jaar, elf maanden en acht dagen nadat twee geliefden elkaar eeuwige trouw hebben beloofd, bevindt het huwelijk zich op het absolute hoogtepunt. Getrouwde koppels zouden zich gemiddeld genomen dan tenminste het gelukkigst voelen.

Dat blijkt uit onderzoek van een online mediaplatform dat zich richt op getrouwde stellen. De website liet voor de uitspraken 4000 mannen en vrouwen hun geluk nader bepalen, aldus Express donderdag.

De enquête wees uit dat geliefden rond de drie jaar huwelijk zeer ingenomen zijn met hun seksleven en hun woning, die rond deze tijd volledig naar smaak ingericht is. Bovendien vinden echtparen dat zij na de kleine drie jaar huwelijk nog altijd voldoende ruimte en tijd hebben voor romantische dineetjes voor twee. Verder lezen doe je op Nu.nl.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?