geraldine begeerd single

Geraldine Kemper meest begeerde single

De presentatrice Geraldine Kemper is door het mannenmagazine FHM uitgeroepen tot de meest begeerde single van Nederland. Met maar liefst 42 procent van de stemmen liet Geraldine de concurrentie ruimschoots achter zich.

Begeerde singles

Totaal brachten 6.432 Nederlanders hun stem uit op de website van FHM. Sylvie Meis, die na haar recente breuk met Samuel Deutch ook weer als single door het leven gaat, wordt door 17 procent van de mannen gezien als de meest begeerde single, gevolgd door het model Sharon Pieksma.

Populaire vrijgezellen

Andere populaire vrouwelijke vrijgezellen zijn BNN presentatrice Gwen van Poorten en Victoria Koblenko. Ook actrice Georgina Verbaan staat in de top zes als favoriete en begeerlijke single.

Perfecte vriendin

“Ik snap heel goed dat de Nederlandse mannen voor Geraldine hebben gekozen. Ze lijkt het ideale vriendinnetje”, aldus Chris Riemens, hoofdredacteur van FHM. “Ze is brutaal, maar heeft ook iets schattigs. Verder is ze spontaan en komt ze over alsof je flink met haar kunt lachen. Geraldine is natuurlijk ook mega knap, maar toch toegankelijk. Dat maakt haar juist zo leuk.”

PS. Gratis op de hoogte blijven van actueel singles nieuws, tips & aantrekkelijke acties? Doen! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam