georgina verbaan woest

Georgina Verbaan woest op fotograaf

De première van Jack Bestelt een Broertje had een gezellige gebeurtenis moeten worden maar actrice Georgina Verbaan werd woest op een fotograaf die een foto van haar dochter wilde maken.

Beschermende moeder

Vanaf de geboorte van dochter Odilia doet Georgina Verbaan er alles aan om haar kind buiten de schijnwerpers en de pers te houden. Daarom gaat ze creatief om met publieke momenten zoals premières. Dat niet iedereen daar rekening mee houdt werd duidelijk tijdens de première van Jack Bestelt een Broertje waar de actrice een rol in speelt.

Via de achterdeur

Om de fotografen te ontlopen, besloot Georgina haar dochtertje via de achterdeur naar binnen te laten. Vervolgens besloten fotografen om door het raam heen tóch opnames te maken van haar vierjarige dochtertje. Woest gebaart ze naar de mannen dat ze dit niet wilt. Omdat ze niet stoppen, stormt de brunette naar buiten.

In paniek

Met de paniek van een moeder die haar kind wil beschermen gaat ze tekeer tegen een fotograaf. “Ik zeg niet doen en je doet het toch! Ik wil niet dat je haar fotografeert. Oké?” Ze krijgt geen reactie. “Dan kun je me wel zo verbaasd aan blijven kijken, maar ik wil dit gewoon niet!

Tirade

Haar tirade lijkt zin te hebben gehad, want het lijkt erop dat de beelden van Odilia niet het net op zijn gegaan. Wat vind jij? Heeft Georgina een punt of is dit overdreven beschermend gedrag van een overbezorgde moeder?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!